Nem is törték fel a FanMadeMaker csatornát!

Rovat

Megosztás

Nagy Marci Facebook-posztban jelentette be, hogy feltörték a FanMadeMaker nevű YouTube-csatornáját, de valójában nem ez történt. Saját maga állította elő ezt a helyzetet, amelynek bizonyítéka az a videó, amely nemcsak egy szimpla videó.

A 20170718 című videó első képkockáin található néhány szám, és most nem a dátum számjegyeiről beszélünk, hanem alatta húzódik meg néhány alig látható. Ez az első nyom. Ha ezeket a számokkal ügyeskedünk egy picit, akkor a videó leírásában lévő szövegből kijönnek egymás után az ’fmmhck’ betűk. A felette lévő tinyurl.com/ után ezt begépelve pedig bead nekünk egy Google Drive mappát, amelyben pár képet találsz meg erről-arról.

Mutatjuk videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=tf1fnj41dfE

 

Erre már múlt héten rájöttünk, csak nem akartuk mi lelőni a ‘poént’. Azóta annyival bonyolódott az ügy, hogy kitett Marci egy videót, amit tudtunk, hogy ki fog tenni, a Google Drive miatt, hiszen ott volt egy 07.31. nevezetű mappa is, erre vártunk. Nos, felkerült a videó. Akinek sikerül megfejteni a tartalmát, az szóljon most, vagy hallgasson mindörökre! Mi nem értjük, mit szeretne Marci az endofyoutubers című videójával.

https://www.youtube.com/watch?v=h6homdoQWWI

 

Borítókép: Facebook / FanMadeMaker

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta