Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Nem vesznek észre a fiúk! Mit tegyek?

Nem vesznek észre a fiúk! Mit tegyek?

A barátnőid folyton pasiznak, fiúkkal vannak körülvéve, de te úgy érzed, téged észre sem vesznek? Mintha láthatatlan lennél? Ezekkel a tippekkel végre észre fognak venni téged is! 

 1. Szeresd önmagad!

Ha látszik rajtad, hogy magabiztos vagy, hogy szereted önmagad, akkor a viselkedésed, a testbeszéded is ezt fogja sugallni. Ezáltal sokkal vonzóbb leszel, mintha az látszana rajtad, hogy csak egy pasival tudnál boldog lenni és folyamatosan a figyelmükért harcolsz.

2. Szeresd a kinézetedet!

Ez kifejezetten a külsődre vonatkozik, de nem jelenti azt, hogy tonnányi smink kell ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben és nem kell új gardrób sem. Elég, ha kitalálsz olyan outfit-eket, amikben tuti magabiztosan és jól érzed magad, és akkor tuti, hogy nem fogsz feszengeni, ha a közeledben lesz a kiszemelted.

3. Ne utánozz másokat!

Ha azt látod, a srácok egy fajta lány után rohannak, ne próbálj te is olyan lenni! Hiszen nem az a célod , hogy egy kegyél a sok közül igaz? Ha mindenkinek egyenes haja van, de a tied göndör, eszedbe se jusson kiegyenesíteni, te pont ettől leszel különleges. Így nem csak egy klón leszel a többi lány mellett.

4. Szerezd meg a figyelmét!

Ha kifejezetten van egy kiszemelt srác a suliban, akkor igazítsd úgy az utad, hogy elmenj mellette, de ne rohanj, menj elég lassan ahhoz, hogy meg tudja nézni magának a szép ruháidat és a szuper magabiztos kisugárzásodat. De ne cél nélkül sétálgass, kifejezetten látszódjon, hogy mész valahova, csak éppen azon az úton, ahol ő is van.

5. Kapd el a tekintetét!

Ha már sokszor így “véletlenül” összefutottatok, akkor nyugodtan nézz is a szemébe és mosolyodj el! Hidd el, valamikor tuti le fog szólítani.

6. Első benyomás.

Ha már végre elkezdtek beszélgetni, akkor vedd lazán a dolgokat. Ne beszélj komoly témákról és semmiképpen se kezdj valamiről panaszkodni! Egy srác akkor akar majd többet lógni veled, ha jól érzi magát veled, és nem a nyavalygásodat hallgatja már első alkalommal is.

Ezek után pedig már adják magukat a dolgok. Flörtölj vele nyugodtan, érezze, hogy nem az új haverja akarsz lenni, és fontos, hogy légy pozitív! Így tuti nyert ügyed lesz.

 

Fotó: youtube.com

Fotó: youtube.com

 

Láthatlan vagy?
Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, nem vesz észre senki?

Borítókép: hercampus.com

 

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share