Nemazalány és Sofi temetik a múltat

Rovat

Megosztás

Hova tűnt az otthon melege? Halastyák Fanni és Sofi a viharos emberi kapcsolatokról, a lelki sérülésekről, és a barátok örökké című sztoriról mesél, a Vihar már közel van, de ki az, aki segít túlélni?

„Engem darabokra zúz és szakít a vihar, ha keresed a kart, én leszek, aki hajt.”

Nemazalány és Sofi régóta nagyon jó barátok nemcsak a munkában, de a magánéletben is, amiből oly sok hazai sláger íródott már a Menedéktől elkezdve a Levegőn át egészen a Viharig, amiket imád a nagyközönség! Álmok szövése megfelelés nélkül? Önzetlen szeretet önzőség nélkül? Létezik egyáltalán ilyen? A YouTubeon nagyot fut a legújabb sláger, konkrétan már a felkapottak listáján a 20. a Vihar, ami a komment szekcióban igencsak nagy dícséretet kapott.

A videoklip koncepciója 2 részre osztódik, az egyik az éj kék hidege, a másik pedig a tűz melege, a lányok pedig olykor ide, olykor pedig oda csapódnak, mintha csak az élet szeszélyes hullámain lennének. Egyszer fent, másszor lent, de mit tudunk tenni, a világ már csak ilyen, nekünk pedig helyt kell állnunk.

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta