Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Nemsokára jövünk a Szerelemparty divathíreivel!

Nemsokára jövünk a Szerelemparty divathíreivel!

Tegnap a Szerelempartyban megkérdeztük a zenekarokat, hogy miért, és hogyan öltözködnek, mi a kedvenc outfitjük, és mindent, ami az öltözködésükkel kapcsolatos. A résztvevő diákok közül is lefotóztunk jó párat, ki hogy öltözött fel a Valentin napi bulira, és miért ezt választotta. Nemsokára viszontláthatjátok magatokat itt a középsuli oldalán. 😉

Az este mindenki kitett magáért, a szerelemangyalok gyönyörű fehér ruhában, szárnyakkal pózoltak a kamera előtt. Kifáradhatatlanok voltak, és mindenkit jókedvre derítettek.  A házasodni kívánok a divatos papunk elé  járulhattak, aki híven hivatásához csodálatos reverendát viselt.

A szervezők is tündököltek ruháikban, hát még a divatbemutató során viselt darabokban, melyeket két márkának köszönhetünk az ENVY Fashion-nek és Szépligeti Ágnes kollekciójának. Ági az igazi örök darabokat részesítette előnyben erre az estre, csodás fekete kis ruhában volt. Csináltunk vele is egy interjút, amiben öltözködési tippeket is hallhatok majd tőle.

A résztvevők rockos, popos összeállításai is remekek voltak. Mondhatni mindenki egytől egyik divatosan volt felöltözve, a saját stílusát érvényesítette, és ez az egyediség meg is látszott mindenkin.

A többi projekttel és képekkel jövünk hamarosan. 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share