Nőként káromkodni menő vagy ciki? – A KS szereplői válaszolnak

Rovat

Megosztás

Személy szerint engem kiborít, amikor a fiatal lányok kötőszóként használják a “g**i-t”. De mindenki úgy járatja le magát, ahogy akarja- mondta a Középsuli sorozat Korinnája. Megkérdeztük a szereplőket, mit gondolnak arról, ha egy nő káromkodik. 

Az elegáns, szép, kedves, hercegnő típusú lányok esetében kiábrándító. A ronda, slampos, férfias, köpködős lányoknál semmi gond.

Barbi

Szerintem egy nőnek kifejezetten nem áll jól, ha káromkodik, habár egy férfinak sem. A csúnya beszéd egyébként nem jó dolog. Persze nem azt mondom, hogy nem csúszhat ki néha egy rondább kifejezés az ember száján, de amikor minden második szava valakinek káromkodás, az már bántja a fülemet.

maxresdefault

Réka

Szerintem nem ciki, ha egy nő káromkodik – egy bizonyos szintig! Persze, néha mindenki szokott, de az mar tényleg gáz, ha minden második szó, amit mond, trágár. És az sem mindegy, hogy hol és mikor káromkodik az illető. Vannak helyek/szituációk, amikor tényleg nem helyénvaló egy nőnek káromkodnia. De szerintem ugyanúgy egy férfinak sem!

IMG_4561

Bende

Szerintem nagyon visszataszító tud lenni, ha egy nő káromkodik. Persze egy-két „francba” vagy „basszus” belefér így a 21. században, azonban ha egy nő férfiakat megszégyenítően káromkodik, az szerintem borzalmas.

DSCF0189-e1438452479980

Dominik

Szerintem nem szép, ha egy nő káromkodik. Fiúknál sem elfogadott (nem mintha én nem csinálnám), de lányoknál abszolúte nem. A káromkodás lányoknál vicces tud lenni, amikor mérgesek vagy valamit rosszul csináltak vagy esetleg megijedtek. Akkor megértem és szerintem még aranyos is, de ha valakinek minden második szava a “b@zdmeg”, az szerintem nem jó.

dominik

Berci

Én úgy gondolom, ha egy nő káromkodik, azzal nincsen semmi baj, ha nagyon nyomós indoka van rá. Amúgy csúnyán hangzik egy nőtől és furcsának, noha manapság ez már elveszítette értékét. Nem baj, ha káromkodik, csak ne bele a vak világba!

Berci

Zsófi

Szerintem egyáltalán nem menő, ha egy csaj káromkodik. Egy lány szájából a trágár kifejezések egyáltalán nem hangzanak valami szépen. Én általában próbálok odafigyelni, hogy ne beszéljek csúnyán, bár nem mondom, azért vannak olyan élethelyzetek, amikor akarva akaratlanul is kicsúszik. Szerintem a magyarok egyébként  nagyon sokat káromkodnak, szóval egyes társaságokban nagyon könnyen el lehet tanulni a rossz példát.

Zsófi

Krisztosz bá

Nos, ez egy jó kérdés. Valakinek nagyon jól áll a káromkodás és szexi is lehet. Nálam  a munkahelyen két olyan hölgy munkatársam is van, akik szoktak káromkodni, és jól is áll nekik, mert önmagukat adják. Máshogy nem tudnak élni, ami a szívükön, az a szájukon. Lehet, hogy így tudják nevelni az embert/embereket, ami elég gyakran bejön nekik.

IMG_1781

Zsani

Én személy szerint szoktam káromkodni, ha ideges vagyok. Az számomra elkerülhetetlen, mert akkor a másik fél is érti, hogy ez most tényleg nem vicc, és vegye komolyan, amit mondok. Én egyenjogúnak látom a férfiakat és a nőket. Ha nekik szabad, akkor tőlünk se várják el, hogy ne káromkodjunk. Sok férfinak nem tetszik, hogyha egy nő káromkodik, de úgysem tudnak nők nélkül élni, szóval el kell viselniük. 🙂

13641073_543802109139292_8871597651709252940_o

Juli

Én nem szeretem a káromkodást. Sosem szoktam. Szerintem ciki, ha egy nő káromkodik, de a férfiaktól is elég primitív dolog. Persze, ha nagy ritkán kicsúszik egy-egy “csúnya” szó valaki száján az még belefér, de a rendszeres káromkodás undorító.

juli

Korinna

A káromkodás manapság mindennapos az életünkben, nem tudjuk kikerülni.  Természetesen a válasz arra, hogy jó-e ha egy nő káromkodik: nem. De ha őszintén belegondolunk, a mai világban nagyon kevés nő tudja kikerülni a káromkodás rossz szokását. Egy bizonyos szintig szerintem nem kell, hogy problémát okozzon, ha az illető az egyéb megnyilvánulásaival nem feszegeti az etikus viselkedés határait. Valamint az is fontos, hogy egy nő minden helyzetben nő maradjon. Személy szerint engem kiborít, amikor a fiatal lányok kötőszóként használják a “g**i-t”. De mindenki úgy járatja le magát, ahogy akarja.

korinna

Olivér

Van olyan helyzet, amikor elfogadható,  de általában nem annyira imponáló, ha úgy beszél, mint egy kocsis. 😀 Többre értékelem, ha valami különleges, nem obszcén módon fejezi ki negatív érzelmeit egy hölgy. 🙂

13603766_541135796072590_5188644641791249491_o

Nőként káromkodni menő vagy ciki? - A KS szereplői válaszolnak
Mit gondolsz arról, ha egy nő káromkodik?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta