Nótár Mary sír a gyermekkora után

Rovat

Megosztás

A boldog és felhőtlen gyermekkort szeretné visszaidézni Nótár Mary, aki vadonatúj videoklipjében arról regél, akkor lehet az ember igazán felnőtt, amikor a sok sírásból és saját hibáiból már tanul.

„De sokan lennénk még iskolások, mit tennénk rá, mit mondanak mások.”

Hazai énekesnőnk Miért sírnak című új szerzeménye már a YouTube 12. legfelkapottabb videója, ami nem csoda, hiszen igazán szívhez szóló dalszöveggel és emberi koncepcióval állt elő. Az iskolás, gyerkőcökkel teli, fancsali arcos vágóképek, a sírós jelenetek és az elgondolkodtató szituációk mind-mind gyermeki énünk 1-1 nehéz pillanatát dolgozza fel az elengedés és elcsendesedés, azaz az ősz vadregényes tájban.

Na de mi segít ilyenkor? Mi az, ami hasznos lehet a legdurvább pillanatokban? Mary videoklipjében a főszereplő kisfiú látva boldogtalan és lecsúszott édesapját, elkezd hangszereken játszani, egyszóval zene be, világ ki! És azt se felejtsük el, bármi történjen a külvilágban, csak az számít, TE hogyan állsz a körülményekhez!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta