Nyerjetek egy kattintással wellness hétvégét

Rovat

Megosztás

Fotópályázatot hirdet a mybuda.hu, január 15-től február 28-ig várják a mesés képeket olvasóiktól, a nyeremény pedig nem más, mint csodás wellness hétvégék csak nektek, csak most! 

A mybuda.hu mesés fotópályázatot indított, melynek igencsak kecsegtető nyereményei vannak: 2 páros álomhétvége a Duna Relax hotelben****, illetve Noszvajon az Oxigén hotel ****superiorban. A téma nem évszakhoz kötött: bármiről lehet képet készíteni, amiről úgy gondoljátok, hogy érdemes a megörökítésre.

Két kategóriában lehet nevezni: II. kerületi lakosok képeit, illetve a II. kerületről készült képeket várják. Az utóbbiban jelentkezhetnek olyanok is, akik nem a II. kerületben laknak. Nemcsak szakmai, de közönségdíj is lesz, mely az alapján dől el, hogy melyik képet lájkolták legtöbbet az Instagramra feltöltött képek közül

A pályázatokat a szervezes@mybuda.hu címre várják. FONTOS: az e-mailben írjátok meg, hogy melyik településen laktok, és a képek hol készültek, mit ábrázolnak.

A fotók folyamatosan, beérkezés sorrendje alapján kerülnek ki Instagram-oldalra és folyamatosan lehet lájkolni őket! Fontos: a fotósok hozzájárulnak, hogy a szervezők a fotóikat a MyBuda Instagram-oldalára feltöltsék!

Nincs mire várni, hajrá skacok!

Fotó: A Parlament a budai Vízivárosból / MyBuda

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta