Ohnody ezúttal teljes zenekarral az Akváriumban!

Rovat

Megosztás

Egy zseniális este, két fantasztikus fellépővel! Az Analog Balaton lemezbemutatóval készül, Ohnody pedig a tavaly februári KisHallos debütálása után ezúttal teljes zenekarral érkezik a NagyHallba.

Analog Balaton: “Kiadunk egy lemezt és koncertezünk” – gondoltuk. Aztán 4 évig koncerteztünk lemez nélkül. Most kipróbáljuk milyen ez a lemez kiadás. Sok éve dolgozunk ezen az anyagon és novemberben megérkezik. Köszönjük, hogy eddig is velünk voltatok. Találkozunk az Akvában!

Ohnody a 2020-as év innovatív magyar nagylemezeinek egyikével és egy rendhagyó lemezbemutató előadással robbant be a koncertkedvelő közönség tudatába. Dalait ezúttal hat főt számoló élőzenekarral együtt szólaltatják meg az énekesnő vizuális világával színezett színpadi performansz elemekkel, melyeket pedig táncművészek interpretációjában láthatunk majd.

A koncert tematikája a verbális kommunikáció korlátairól szól, egészében pedig egy ambiciózus kísérlet arra, hogy a közönség tagjait az önmagukhoz való kapcsolódásra inspirálja.

Ne feledd, november 19, este 19 óra, jegyek a linken már kaphatóak.

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta