Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Olcsó és praktikus eszközök a mindennapokra!

Olcsó és praktikus eszközök a mindennapokra!

Sokszor megszenvedünk egy-egy általános élethelyzetet. Íme, pár eszköz, amikkel könnyebbé tehetjük a mindennapjainkat és még csak nem is kerülnek egy vagyonba!

Ez egy szatyortartó. Főleg nejlon szatyroknál lehet hasznos. Ha éppen fel vagy szerelkezve 5-6 jól megpakolt szatyorral, az igencsak el tudja szorítani a vérkeringést a kezedben. Így mire hazaérsz a kezeid szép lilák lesznek és alig tudod mozgatni. Nos, ez az eszköz pont ezt küszöböli ki. Kényelmes fogása van és több szatyrot és rá lehet akasztani.

Vannak azok a pillanatok, mikor képtelenség kinyitni a befőttes üveget, úgy rá van szorulva a teteje. Ha már a rongy se segít és senki más nincs a közelben, akkor ez hasznos lehet. A rászorult befőttes üvegek kinyitására tervezték. Nem kell megszakadni, csak kényelmesen el kell tekerni vele a tetőt.

A konyhai eszközök általában sok helyet foglalnak. De ez a habverő nem éppen. Egy kattintással összecsukható, így akár a falra is fel lehet akasztani. Háziasszonyoknak nagyon jól jöhet.

Olcsó és nagyszerű találmány. Csak beleteszed a körömlakkot és kéznél lesz. Sokkal gyorsabban végzel a festéssel. Egyedül arra kell figyelni, nehogy elfejeltsd, hogy a kezeden van és véletlenül kiborítsd.

Minden otthonban van legalább egy dugó, ami nagyon egyszerűen használható fülhallgató tartónak is, így nem kell a táskában össze-vissza tekeregnie.

Furcsának tűnik? Lehet, de nagyon hasznos. Ráteszed a széked lábára és este biztosan senki nem fog felkelni, ha éppen felállsz. És persze a padlót nem karcolja. Saját kezűleg is el lehet készíteni, ha van otthon egy kis felesleges fonál.

Ha te is szenvedsz a könyvvel olvasás közben, akkor itt a megoldás. Ezzel az eszközzel tuti nem fog becsukódni a könyved!

Olcsó és praktikus eszközök a mindennapokra!
Szereted a kreatív eszközöket?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share