Olivér és Dominika összeházasodik?!

Rovat

Megosztás

Könnyen előfordulhat, hogy meglesz a Középsuli második házaspárja, akik, ha Dominikán múlik, gyorsan egybe fognak kelni! De mit gondol erről Olivér?

A Középsuli 144. részében láthattuk, hogy Dominika nyaggatja Olivért, hogy mikor házasodnak már össze?! Olivér pedig ki van akadva még ennek a gondolatától is! Legalábbis elsőre úgy tűnik!

Nincs mandzsettagombom, nem tudok nyakkendőt kötni, nem, el se kezdem, most nincs a Bende, hogy megmentsen.

 

Szokott ez így lenni, hiszen Bendééknél sem volt ez másképp, sőt talán Bende az elején jobban viszolygott a házasságtól, mint most az Olivér.

Hogyan kezdődött ez a házassági őrület?

Jöjjön egy kis emlékeztető azoknak, akik lemaradtak volna! A Középsuli 141. részében Dominika úgy döntött, komolyabbra szeretné fűzni kapcsolatát Olivérrel!

Dominika megkérte Olivér kezét!

Arra a döntésre jutottam, hogy én szeretnék jóban, rosszban, egészségben, betegségben veled lenni! – hangzott el a pasikérés.

 

Fájdalmas, gyötrő és gyilkos dolgok!

Tudjuk, hogy Olivérnél nem a mandzsettagomb a legfontosabb, vagy az, hogy nem tud nyakkendőt kötni, az elköteleződés valójában az, ami nagyon megijeszti!

Olivér beleegyezett!

Igaz, ehhez az kellett, hogy jól átgondolja, de végül arra a döntésre jutott, hogy az érettségit követően, amikor már megszűnik a stressz, akár össze is házasodhatnak! Végül is, Bendééknek is bejött!?

Boldogság lesz a vége?

Egy biztos, elképesztő párt alkotnának és könnyen lehet, hogy Dominika úgy megnevelné Olivért, hogy soha többé nem lenne rossz! Szép álom lenne ez az osztálytársak számára. Szerintetek is?

Olivér és Dominika összeházasodik?!
Ti mit gondoltok, összeillene Dominika és Olivér?

Láttátok már a Középsuli 144. részét?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta