Olyan posztot tett ki egyik influenszerünk a másikról, hogy még nekünk is könnybe lábadt a szemünk!

Rovat

Megosztás

Verebélyi Vivi és Nagy Norbi párosa az egyik legerősebb követőtáborral rendelkező tiktokker pár, akiket egy egész ország ismer! A minap szembejött velünk legújabb Instagram posztjuk, melyben szintén egy nagyon népszerű influenszert említettek meg, s olyan szöveget olvashattunk, hogy konkrétan tátva maradt a szánk!

„Ton az a barát aki meghallgat, segít és örül veled. Nagyon ritkán talál az ember olyan barátot aki nem verseng a sikereiddel. Ton az akivel nem kell mindennap beszélnünk, hogy a barátságunk erős maradjon, nem kell posztolni és bizonygatni minden percben, hogy mi bizony jóban vagyunk, akivel 2 órán át beszélsz telefonon mikor úgy hív fel ”Csak pár perc erejéig zavarlak”.”

Elképesztően szép üzenetet küldött Tonnak Verebélyi Vivi és párja, akik hálásan megköszönték hazai inlfuenszerünk barátságát. Biztosan sokan csodálkoznak, hogy “jajj, ők jóban vannak?” Igen, barátok, sőt, imádják egymást, ami a posztból ki is derült! Viviék állítása szerint Ton az a barát, aki nagyon örül más sikereinek, akivel öröm beszélgetni, találkozni és aki mindig önmagát adja. Micsoda barátság ez!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta