„Olyan videót csináltam, amit nem akartam” – Törölte magát Farkas Timi!

Rovat

Megosztás

Ételosztás, takarítónői állás, önkénteskedés, mezőgazdasági munka, egyszóval bármit elvállal a híres youtuber azért, hogy segítsen másoknak! Egy darab videó sem maradt Farkas Timi YouTube-csatornáján, ugyanis a hajdani challenge- és clickbait királynő május 6-án osztotta meg követőivel, nem érzi már magáénak azokat a témákat és életmódot, amiben eddig alkotott!

„Egy új csatorna indul, egy új én és teljesen új témák!”

Elmondása szerint gyerekként klassz volt olyan tartalmat feltenni az internetre, amivel követőtábort szerez magának az ember, ám felnőtt fejjel ez inkább gáz, mintsem értékelendő példa! Éppen ezért döntött úgy, letörli eddigi feltöltött videóit és egy teljesen új projektbe kezd, ami nem más, mint az adományozás! Egyenlőre nem tervez másfajta koncepciót, csupán egy közvetítői csatorna szeretne lenni a magánemberek és cégek között azért, hogy minél több segítség eljusson egyik helyről a másikra!

Aki abszolút magáénak érzi a témát, írhat Timinek e-mailt, ugyanis bármilyen szponzornak, megkeresésnek örül, ingyen és bérmentve segédkezik, ha csak egy megosztással, termékbemutatással vagy éppen éttermi munkanappal, akkor is!

Mindenkinek vannak zűrösebb, híres akarok lenni korszakai, ami úgy tűnik, nála lecsengőben van. Talán mindannyian átmentünk ezen, hiszen az ember sokszor nehezen ismeri be a saját hibáit, kell 1-2 pofon az élettől ahhoz, hogy jobb útra térjen!

Te mit teszel másokért?

Főkép: facebook.com, kép: instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta