OMG! Bende könyvet ír?!

Rovat

Megosztás

A Középsuli legújabb részében Bende elhatározza, hogy ír egy könyvet a csajozásról!  Ehhez pedig minden eddig tapasztalatát felhasználja, hogy megalkothassa a tökéletes csábítás könyvét!

Bende meg akarja keresni volt barátnőit, akikből szépen fogalmazva is van egy pár, hogy megtudhassa, melyik csábítási technikájával járt anno “sikerrel”! Ti fordított helyzetben mit tennétek, ha az exetek felhívna?

A többség egyből rávágná a telefont. Így tettek Bende volt barátnői is, hiszen csak kihasználta őket! Bende így, visszajelzés nélkül, próbál Olivértől segítséget kérni, hogy hogyan is kell megírni egy ilyen könyvet, hisz Olivér már írt egyet, mint ahogy azt tudjuk. 🙂

Borzasztóan nehéz dolog megírni egy könyvet, pláne, ha még a forrásunk is elég csekély. Igazából a könyv címe sem a legtalálóbb, de szerinte a “BENDE” cím az bőven eleget mond a könyvről.

Egy biztos, hogy érdekes olvasmány lenne egy olyan könyv, ami összefoglalja az életét, a technikáit, és minden tudását, melyet eddig megszerzett a csajozásról! Ti elolvasnátok? Szavazzatok!

OMG! Bende könyvet ír?!
Ti elolvasnátok Bende könyvét?

Láttátok már a 141. részt?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta