Ezt nézed:  / Hírek / PR / Színes / OMG! Bende könyvet ír?!

OMG! Bende könyvet ír?!

A Középsuli legújabb részében Bende elhatározza, hogy ír egy könyvet a csajozásról!  Ehhez pedig minden eddig tapasztalatát felhasználja, hogy megalkothassa a tökéletes csábítás könyvét!

Bende meg akarja keresni volt barátnőit, akikből szépen fogalmazva is van egy pár, hogy megtudhassa, melyik csábítási technikájával járt anno “sikerrel”! Ti fordított helyzetben mit tennétek, ha az exetek felhívna?

A többség egyből rávágná a telefont. Így tettek Bende volt barátnői is, hiszen csak kihasználta őket! Bende így, visszajelzés nélkül, próbál Olivértől segítséget kérni, hogy hogyan is kell megírni egy ilyen könyvet, hisz Olivér már írt egyet, mint ahogy azt tudjuk. 🙂

Borzasztóan nehéz dolog megírni egy könyvet, pláne, ha még a forrásunk is elég csekély. Igazából a könyv címe sem a legtalálóbb, de szerinte a “BENDE” cím az bőven eleget mond a könyvről.

Egy biztos, hogy érdekes olvasmány lenne egy olyan könyv, ami összefoglalja az életét, a technikáit, és minden tudását, melyet eddig megszerzett a csajozásról! Ti elolvasnátok? Szavazzatok!

OMG! Bende könyvet ír?!
Ti elolvasnátok Bende könyvét?

Láttátok már a 141. részt?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share