Önbizalomtréning, nem csak tiniknek: itt van Zsüd motivációs klipje

Rovat

Megosztás

Motivációs pop-dallal érkezett Zsüd. A producer, dalszerző, énekes készülő első lemezének beharangozó dalát hallgatva az ember tényleg azt érzi, bármire képes. Ez az extra adag lelki dopping pedig remekül jön a mindennapokban, legyen szó egy vizsgáról, egy iskolai konfliktusról vagy magánéleti krízisről.

A fiatal szerző pontosan érzi és átéli a hétköznapok megpróbáltatásait, a Player című dalt is első körben afféle önmotivációnak írta:

„Volt egy pont, amikor kattant valami az agyamban, és tudatosult bennem, hogy ha örökké kezdőként tekintek magamra, akkor az is maradok, ezt ellensúlyozva egy marching himnuszt akartam írni saját magamnak” – mesélte Zsüd.

A dalhoz készült klip is illeszkedik a szöveg mondanivalójához, igazi önbizalomtréning. A videóbeli karakterek ráadásul nem színészek, akik csak eljátsszák, hogy megküzdenek az élet adta kihívásokkal.

A klip szereplői közt megjelenik ugyanis Gaál Zsóka háromszoros Európa-bajnok és kétszeres ezüstérmes versenysakkozó, és Vályi Gergő Európa-bajnok falmászó. Zsóka partnere a játszmában pedig nem más, mint Kozák Ádám, Magyarország legfiatalabb nagymestere, szintén Európa-bajnok játékos.

A főszereplők amellett, hogy Európa-bajnokok, tinédzserek is, akik remek példái annak, hogy megéri a befektetett energia, az elhivatottságot pedig sosem szabad lebecsülni, nemtől, kortól, vagy bármilyen egyéb paramétertől függetlenül.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,694RajongóLike
179,658KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta