Oszi és tyúkszemének története

Rovat

Megosztás

Nagyon vicces momentuma volt a Középsuli 200. részének forgatásának, amikor Oszi hirtelen előrántotta lábát, levette a zokniját és ott termett egy hatalmas valami a talpán, ő mondjuk nem nevetett annyira, mint mi. Nos de mi is történt?

„Aki ezt a posztot megírta, száz évig tartó tyúkszemet kívánok neki!”

Oszi eléggé bicegve érkezett már alapból a forgatásra, akkor még nem is sejtettük, micsoda problémákkal kell szembenéznie a talpacskáján. Majd amikor már javában vettük fel a jeleneteket, Oszi lekapta mesés zokniját, s láss csodát, ott termett egy igazán hatalmas piros folt, nevén tyúkszem. De mitől alakult ki? Megkérdeztük!

Tudván tudjuk, hogy Oszi már egy ideje a kicsit vidéki emberek életét éli, hiszen elköltözött Budapestről. A sok-sok ház körüli munka persze meghozza gyümölcsét, ugyanakkor fárasztó és visszataszító is tud lenni, hiszen van, hogy a rengeteg járkálás egy csudaszép tyúkszemet okoz. Oszi persze imádta nekünk mutogatni rettentően piri talpát, nem tudtuk eldönteni mi sem, hogy sírjunk vagy nevessünk! Azóta azért már rendbe jött a helyzet, de nem volt egyszerű – mesélte Oszi.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta