Őszi randihely ötletek

Rovat

Megosztás

Ahogy vége a nyárnak, úgy tűnhet, az összes szuper program elillan a jó idővel együtt. Kezdődik a suli, és mindenki úgy érezheti, semmire sincs ideje, nem hogy randizni. Ha pedig össze is jön a randi, akkor a “hova is menjünk” kérdés folyton felüti a fejét. A következő ötletek segítenek majd egy jó kis randi összehozásában!

1. Sétálás kajával egybekötve

Az őszben az a jó, hogy már nincs az a nagy meleg, amikor úgy érzed már meg sem tudsz mozdulni. Friss levegő, csinos outfitek, tökéletes egy jó kis sétálós randihoz. Így tuti, hogy jókat tudtok majd beszélgetni és mivel már rengeteg király street food hely van, útközben egy jó kis ebéd feldobja a randit.

2. Naplemente bárhonnan 

A várból csodás kilátás nyílik a naplementére, és akár csak sétálni mentek oda, akár benéztek a Nemzeti Galériába egy kiállításra, biztos, hogy maradandó élményben lesz részetek. Ha romantikus alkatok vagytok, akkor semmiképp se hagyjátok ki.

3. Kirándulás

A tipikus őszi randi program sem maradhat ki. Szabadság-hegy, János-hegy, egyik szebb, mint a másik. Az őszi színek gyönyörűek, ezért biztos, hogy sok szép helyet fogtok látni. A libegőzés is szuper ötlet, kicsit kiránt titeket a mindennapi rohanásból, biztos hogy siker lesz a randi, ha ide szervezed.

4. Délutáni kávézás

Egyre nyitnak a szuperebbnél szuperebb kávézók az újhullámostól kezdve a gourmet helyekig, ezért egy gyors randira tökéletes egy kávézás vagy teázás. Egy kis szünet a napodban a kedveseddel, és máris jobban telik utána a nap.

5. Piknik

Nem kell elegáns étterembe mennetek, ha nincs rá elég zsebpénzetek, egy otthon összepakolt piknikkosárkával elindulni valami szép helyre és ott megebédelni vagy vacsorázni egy kockás pléden sokkal hangulatosabb, mint bármelyik menő étterem. És a pénztárcátokban is több pénz marad, ami persze nem hátrány.

Fotó: eharmony.co.uk
Fotó: eharmony.co.uk

 

Randi évszak
Melyik a legjobb évszak a randihelyek tekintetében?

Borítókép: http://gingergirlsays.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta