Ezt nézed:  / Divat / Divat/Életmód / Hírek / Őszi smink ötletek

Őszi smink ötletek

Ahogy a levelek színei szép lassan átváltoznak ősszel, úgy a mindennapi sminkjeink színei is egyre inkább változnak, átvéve ezt az őszies hangulatot. Ha mutatós őszi sminket szeretnél magadnak, a következő ötletek tuti segítenek majd. 

Hangsúly az ajkakon

Nem kell a szemedet túlbonyolítani, ha nincs rá időd. Egy aranyló, egyszínű, kicsit elmosott szemhéjfesték és egy erősebb bordó vagy ciklámen rúzs tökéletes őszi hangulatot fog árasztani és gyorsan el is készül.

Fotó: stylecaster.com

Fotó: stylecaster.com

 

Csak természetesen

Ha nem vagy híve az erős színeknek nappalra, akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz tökéletes vonalakat húzni. Földtónusú színeket felhasználva – ha kicsit különlegesebbre akarod –  arany színnel keverve, akár az ujjaddal összemosva tudsz tökéletes nude sminket összehozni.

Fotó: Pinterest.com

Fotó: Pinterest.com

 

Bulira feldobva

Ha nincs túl sok időd a délutáni programjaid után egy új sminket összedobni a bulira, akkor ne aggódj, elég ha a nappali lágyabb sminkedhez egy erős piros rúzst felkensz! A piros rengeteg árnyalata közül válogathatsz már, kezdve a narancsostól egészen a mély vörösig. Légy merész, és viseld bátran!

Fotó: fashionisers.com

Fotó: fashionisers.com

 

Tusvonal

Egy tusvonal tökéletes bármilyen alkalomra és csábos tekintetet biztosít. Adj magadnak időt, hogy megtanulj szép tusvonalat húzni. Gyakorolj, mert ha már tutira könnyedén megy, imádni fogod. Nude és erősebb rúzsokkal is tökéletes.

Fotó: Pinterest.com

Fotó: Pinterest.com

 

Őszi smink ötletek
Te szereted az őszies, erőteljesebb színű sminkeket?

Borítókép: youtube.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share