Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Őszi sminktippek a kedvenc színésznőidtől! – Korinna, Zsanett és Zsófi tanácsai

Őszi sminktippek a kedvenc színésznőidtől! – Korinna, Zsanett és Zsófi tanácsai

Korinna, Zsófi és Zsanett megmutatja, hogyan sminkelj ősszel! Így tuti mindenki fel fog figyelni Rád!

Egy jó smink nem csupán a személyiségedhez, ruhádhoz vagy hangulatodhoz passzol, hanem az évszakhoz is! Egy részről vannak olyan színek, amik csak bizonyos évszakokban állnak jól, másfelől pedig bizonyos termékek használata is ajánlottabb egy-egy időszakban.

Zsófi, Korinna és Zsanett elárulták, ők milyen praktikákat vetnek be ősszel!

Korinna:

“Ősszel igazából amit nem úgy sminkelek mint más évszakban, az a száj. Én mindig alapozással kezdem, (habár megjegyzem praktikusabb ezt a végére hagyni, a profik is így csinálják), aztán jöhet a szemhéj alapozása, korrektorozni a nem kívánt felületeket, és még egy fontos dolog a szemhéj bázis. Nemrég fedeztem fel ezt a módszert, igazából ez a szemhéj  alapozójaként funkcionál, a lényege, hogy nem hagyja, hogy összetapadjon a szemhéjporod, így sokkal tartósabb hatást tudsz elérni. Én nagyon szeretem a barnás, natúr színeket, ezért nagyon sokszor ilyen színt választok, ami őszre tökéletes választás lehet. Jön a szem kiemelése, a szemhéj felső részét szoktam általában kihúzni. Ezt követi a szempillaspirál, púder, és bronzosítás. Végül, lilás, barnás árnyalatot szoktam választani a számra, tartós matt rúzst kenek fel.”160904_kozepsuli_0002_k

 Zsanett:

“Én minden évszakban csak alapozót, tust, szempillaspirált és szemöldökceruzát használok. Ha bulizni megyek, csak akkor használok szemhéjpúdert, de akkor sem évszaknak megfelelőt, hanem épp amit kinézek a neten.”

160904_kozepsuli_0015_k

Zsófi:

“Őszintén szólva én nem vagyok az erőteljes sminkek híve, néha egy-két buliba kipingálom magam, de a hétköznapokban általában minimál sminket használok, ami nálam a következőket jelenti: szempillaspirál, szemceruza (melyet olykor akár el is hagyok, sőt mostanában fekete helyett inkább barnát használok), szemöldökceruza,
bronzosító (mellyel nem szabad túlzásokba esni).
Az alapozó használatát én egyáltalán nem ajánlom (mert teljesen eltömíti a pórusokat, így a bőröd nem tud lélegezni), főleg amíg még ilyen szép napos az időnk. Amennyiben nem egyenletes a bőrötök, ezeken a meleg napokon inkább használjatok az arcbőrötöknek megfelelő árnyalatú BB krémet.
Azonban amikor mégis szeretném magam kicsit kicsinosítani az őszi hónapokban, a smink tekintetében nálam is az ősz színei játszanak; mint például a barna (minden árnyalatban) arany, esetenként lila. Általában füstösre festem ki a szemem, a szemzugokban világosabb, majd kifelé haladva egyre sötétebb aránylatokkal dolgozom. Ilyenkor a fekete szemhéjtus sem maradhat el, mely még jobban kiemeli a szemünk ívét (a cicavonallal ráadásul optikailag kicsit a formáját is meg tudjuk nyújtani).
De egyébként meg a természetes szépség az igazi szépség :)”
160828_kozepsuli_0812_k
Őszi sminktippek a kedvenc színésznőidtől! – Korinna, Zsanett és Zsófi tanácsai
Neked melyik sminktanács tetszett a legjobban?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share