Öt ok, amiért soha ne fogadj el tanácsot sztároktól!

Rovat

Megosztás

A híres emberek mondataira hajlamosak vagyunk sokkal jobban odafigyelni, mint azokéra, akik tényleg szeretnek és ismernek minket. Lehet, hogy Megan Fox azt mondja, igyál ecetet, ha méregteleníteni akarsz, de azért érdemes átgondolni ezt a dolgot, mielőtt neki fognánk, csak azért, mert Megan Fox azt mondta. Igen, nagyon szexi színésznő, jók a filmjei, de ezeket leszámítva ő is csak ember, aki ugyanúgy követ el hibákat, mint bárki más, és nincs mindig igaza. (Ezzel az ecet dologgal pedig nagyon mellé lőtt. Ilyesmit semmiképp se csináljon senki!)

Szóval most jöjjön még öt ok, hogy miért inkább a szüleid tanácsaira figyelj.

A sztárok világában nem számít a pénz.

Az ember életében első számú ok a stresszre a pénz. Általában nem azért aggódunk, mert túl sok van belőle, hanem épp azért, mert nincs elég. Ha amiatt stresszeled magad, hogy elveszíted a munkád, végső soron akkor is a pénz miatt aggódsz, mert arra szükség van. A sztárok általában nem törődnek azzal, hogy mi mennyibe kerül, mert bármit megvehetnek maguknak. így meg is veszik. Rendben, hogy Sarah Jessica Parker azt mondja, legyen 500 cipője egy nőnek, de ha nincs végtelen összegekkel bíró számlád, érdemes átgondolni, valóban szükséged van-e még egy kék cipőre, vagy a legújabb mobilra.

Nekik azért fizetnek, hogy így éljenek, de nem minden az, aminek látszik.

Színésznek, énekesnek lenni is biztosan nagyon nehéz tud lenni, de nekik még sem kell minden nap kiugrani az ágyból reggel 6-kor, megnézni mikor indul a busz, majd szabadkozni, ha elkéstek a munkából, vagy a suliból. Kiszolgálják őket, szinte mindenütt kiváltságokban részesülnek, és nekik mindent elnéznek, mert híresek és gazdagok. Azzal töltik az idejüket, amivel akarják, diétáznak, miközben egyértelműen plasztikai műtétekkel változtatnak az alakjukon, mások pedig hónapokig próbálgatják az előadott módszert, eredménytelenül.

celebs-with-no-make-up-2

Az a napról-napra életforma, amit folytatnak össze sem hasonlítható a tiéddel.

Nehéz lenne Gwyneth Paltrowt elképzelni például egy olyan egyedülálló anyukaként, aki a 12 órás műszak után hazamegy a síró gyerekhez, és még vagy hat órán át ébren van, mert rendbe kell rakni a házat, és leckét kell írni a kis csemetével. Másnap pedig kezdődik elölről az egész. Ráadásként ők sem néznek ki mindig tökéletesen, és nekik is megvannak a saját gondjaik. Senkinek nem tökéletes az élete.

zooey-deschanel-beszolas-4

Mindannyian a képernyőnkre bambulunk, annyi közös van bennünk! Köszönjük Zooey Deschanel!

Nem olyan okosak, mint gondolnánk.

Rendben, Kesha IQ-ja elvileg 140, de ő csak egy a sok közül. Roger Moore például azt hiszi, hogy az Altzheimer-kórt a libamáj fogyasztása okozza. Hát nem. A sztároktól is gyakran hallani béna mondatokat, ostobaságokat, akár élő műsorokban is. A filmek alapján nem szabad megítélni őket, mert ott betanult szöveget mormolnak, aminek sokszor semmi köze az eredeti gondolataikhoz. Egyébként pedig ők is szoktak bunkók lenni, Hugh Laurie (Dr. House) például egyszer beszólt egy lánynak, hogy valami gond van a fenekével. Ugye, hogy nem is olyan jó fej?

Nincs senki, aki elmondja nekik, hogy rosszak

Elég pénzért találnak olyan embereket, akik elvégzik helyettük a házimunkát, vigyáznak a gyerekre, lemossák a kocsit, kiviszik a kutyát és minden mást megcsinálnak, amihez nekik épp nincs kedvük, vagy amire épp nem érnek rá. Persze sokszor olyan munkát is el kell végezniük, amit nem szívesen csinál az ember, vagy megalázónak érez. Hasonló érzései lehettek Charlie Sheen asszisztensének is, amikor esemény utáni tablettákat kellett vásárolni a lányoknak, akikkel a színész az éjszakát töltötte, védekezés nélkül. Valószínűleg senki sem érezte jól magát ebben a szituban, viszont senki nem mondhat egy rossz szót sem a sztároknak, mert ha egyszer Charlie Sheen azt mondja, hogy ez az asszisztens rossz, onnantól kezdve nagy eséllyel lőttek az illető karrierjének abban a szakmában.

article-2262602-16F2E477000005DC-959_634x460

Azt mondják, a bulvár lapok csak azért vannak, hogy kifigurázzák a hírességeket, és kiteregessék a szennyest. Oké, biztosan nem minden igaz, amit ott írnak, vagy ki tudja, de a lényeg most az, hogy mindenkinek van szennyese, szeplője, anyajegye és töredezett hajvége. Senki sem tökéletes, és mivel egy hollywoodi híresség nem biztos, hogy ismer téged, jobban jársz, ha a szüleid tanácsait fontolod meg ahelyett, amit Justin Bieber üzen a világnak a börtönből.

justinbieberorangeisthenewblack

Fotók: perezhilton.com, toovia.com,dailymail.co.uk, pix77.com, mtv.co.uk

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta