Ötlet az esti bulira? CSTP Feszt!

Rovat

Megosztás

Folytatódik a CSTP Feszt a Várkert bazárban. Szuper koncertekből ma sem lesz hiány, a rendezvény pedig továbbra is teljesen ingyenes!

A CSTP Feszt második napján sem lesz hiány programokból, ismét fantasztikus zenekarok lépnek majd fel, akiket a Cseh Tamás program támogat azért, hogy zenéjük minél nagyobb közönséghez jusson el. Az ismert zenekarok mellett tehetséges, feltörekvő bandákat is hallgathattok.

És hogy mi vár rátok csütörtökön? Mutatjuk a részletes programot!

 

Szárazárok – színpad

15:30 Noémo

16:30 Alone in the Moon

17:30 KIES

18:30 The Luckiest

19:30 Mongooz and the Magnet

20:30 Konyha

Öntőház udvar -színpad

16:00 Muck Évi

17:00 Twentees

18:00 Belau

19:00 Szeder

20:00 Drastik Putto

21:00 Hiperkarma

Hangszert a kézbe – színpad

16:00 Dj/Live act: Ullmann Ottó

17:00 Hermann Tamás & Mohácsi Márk

18:00 1LIFE

Az est talán legismertebb fellépője a Hiperkarma lesz. A zenekar annak idején a magyar alternatív zene egyik legerősebb anyagát teremtette meg első albumával, melyet a mai napig a „generációs” jelzővel illetnek. Legújabb, visszatérő albumuk idén jelent meg.

A Nagy-Szín-Padon is feltűnt Konyha nevű zenekar a csütörtöki fellépőket erősíti. A háromfős együttes dalai személyes térként működnek, melyek észrevétlenül nyitják ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató beléjük költözhessen, szeressen, sírjon vigadjon, elveszítse és megtalálja magát. Zenéjük egyesíti a garage rockot, countryt, funkot és a bluest.

A hódmezővásárhelyi Twentees zenekar is zenélni fog a fesztiválon. Közérthető, slágeres, fiatalos dalaikban egyaránt megjelenik a popzene és a garázsbandák hatása is.

A Belau is ott lesz, hogy zenéjével meghódítson Titeket. Az Island of Promise című daluk bekerült az Aranyélet című HBO sorozatba, a Deezer Magyarország szerkesztőinek az éves kedvencei közé, az Index legjobb 2015-ös dalai közé, előszeretettel játszotta a Petőfi Rádió is. Az időközben Buzás Krisztián által duóvá bővült projekt 2016-ban kezdte a koncertezést.

Hívd össze a haverokat és irány a CSTP Feszt, bulizzatok Budapest egyik legszebb helyén!

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta