Ezt nézed:  / Hírek / Színes / PamKutyáék is hellót köszönnek

PamKutyáék is hellót köszönnek

2016. március 5. /szombat/

PamKutyáék csatornája új paródiát készített. Adele slágerével próbálnak egy, az eddigieknél is nagyobbat robbantani a srácok. Nem beszélve a klip szereplőiről, hiszen számos ismert YouTube-os is feltűnik az új videóban, sok rajongó örömére persze.

“Nagyon köszönjük a vendégszereplést Szirmai Gergőnek, TheVR Janinak, Pistinek, Unfieldnek, Kiss Iminek, Szalay Istinek, Vidmannek, Mrs. Vidmannek és Viszkok Fruzsinak.”

– írja PamKutya az új videójuk leírásában.

A Hello paródia napjaink egyik legnagyobb problémájáról szól, az állandó okostelefonozásról, a folyamatos chatelésről, és arról, hogy face-to-face már egyre kevesebbet és kevesebbet beszélünk egymáshoz, hiszen mindannyian az internet rabjaivá válunk.

PamKutyáék videójában az építőmunkástól (Unfield) kezdve, a bicikliző emberen át (Szirmai Gergő) Béla barátnőjéig (Viszkok Fruzsi) mindenki a telefonját nyomkodja egy-egy nagyon fontos pillanatban.

A videó sikeressége kétségbevonhatatlan. Kevesebb, mint 12 óra leforgása alatt 150.000-nél is több megtekintést nyertek a srácok csatornájukon ezzel a paródiával.

 

Borítókép: YouTube