Pamkutyáékat elkapták a majmok Afrikában!

Rovat

Megosztás

A méltán híres YouTube csatorna egy testvérpár “kabalaállatáról” kapta nevét, akik rendkívüli kalandjaikat osztják meg egyre nagyobb közönségükkel.

Legújabb vállalkozásuk eddig tőlük soha nem látott méreteket ölt, ugyanis elhatározták, hogy megpróbálnak pénz nélkül hazajutni Afrikából! A két kalandvágyó fivér, Béla és Pista egy telefon, egy útlevél és a kamerafelszerelésük kivételével mindent hátrahagyva kötöttek ki Afrika közepén. Kalandjaikat ezúttal heti számban közlik a Youtube-on, minden videó egy-egy részletét mutatja meg az élményeiknek, és egyelőre még az összes feliratkozójuk izgatottan várja, hogy a fiúk teljesítik-e a küldetésüket.

Eddig láthattunk tőlük útjuk során kígyótáncot, erőszakos pénzkövetelőket, tolvaj majmokat és még sok érdekes életképet az afrikai világból, ahol “még a nap is máshogy kel fel” – Béla szavaival élve.

Habár ez tűnik eddigi legizgalmasabb elképzelésüknek, sok egyedi és szponzorált ötletük született már egyaránt, mint például a sztratoszférán túli videózás. Egy léggömböt terveztek meg a Telenor segítségével, amellyel felküldtek egy dobozban lévő kamerát a világűrbe.

Egy másik alkalommal pedig rövidfilmet forgattak az Assasin’s creed témájában, azelőtt pedig több, népszerű zenékből átdolgozott, saját készítésű videóklippet mutattak be.

Minden megosztott ötletüket megvalósították eddig, és az előkészületeket pontról pontra dokumentálták.

Lelkesedésük a profizmus szintjéig juttatta el őket, nagy motivációt jelentenek az új generációnak, akik számára a YouTube jelenti a legjobb szórakozást és ugyanakkor a legmegfelelőbb felületet az önkifejezésre.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3WTrTK2RUvM[/embedyt]

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta