Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / A pénzes pasik vonzóbbak?

A pénzes pasik vonzóbbak?

Nagyon elterjedt tévhit, hogy egy lánynál csak akkor van esélye egy fiúnak, ha gazdag. Ha mindennap drága ajándékokat vesz neki és ötcsillagos hotelekben szállnak meg a nyaralásukon. Van ennek valóságalapja?

Ahhoz, hogy kiderítsük, mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban, megkérdeztünk pár fiút, hogy mit szoktak csinálni egy randin, vagy a már meglévő a barátnőjükkel.

Ákos, 17 éves
Első randin általában csak sétálunk a kiszemeltemmel valami szép helyen. Amikor már összejöttünk, akkor vagy nálunk vagy náluk vagyunk, megnézünk egy csomó filmet és hajnalig beszélgetünk. Szerencsére anyukám főz ránk. Az igazság az, hogy nem kapok sok zsebpénzt, ezért igyekszem nem költeni. Remélem, a barátnőmet ez nem zavarja, de kicsit félek attól, hogy unatkozik.

Csaba, 19 éves
Első randira jöhet bármilyen program, amit a lány szeretne. Étterem, korcsolya, mozi, mindegy nekem. Meg is szoktam hívni, úgy érzem, ezt így illik, ráadásul már van saját keresetem is, így nem nehéz. Azonban amikor már járunk, jobban szeretem felezni a számlát, ugyanis mindent, amit tudok, félreteszek, hogy majd tudjak venni saját lakást. Ezen néha megsértődnek a csajok, de ezzel ki is derül, hogy mi tetszett neki az ismerkedéskor… Szerencsére a többség nem ilyen.

Ottó, 18 éves
A szüleim megengedik, hogy bármikor használhassam a kocsit, ezért haza tudom vinni a lányt egy randi után. Ha szólok otthon, hogy a barátnőmmel találkozom, adnak pénzt, hogy elvihessem valami jó helyre, akár heti többször is. Ajándékokat is vásárolok neki, néha ünnep nélkül. Most készülünk Spanyolországba, amit mi állunk, Tőle egy forintot nem fogadnék el. Kell ennél több egy csajszinak?

A három srác különböző anyagi helyzettel rendelkezik. Az elsőnek kevés pénze van, ezért kerüli a drága programokat. A második már saját keresettel rendelkezik, de nem akarja az egészet randikra elkölteni. A harmadikat támogatják és mivel neki nincs szüksége rá, boldogan vásárolgat a barátnőjének. Ottó el se tudja képzelni, hogy a lány, aki mellette van, esetleg hiányt szenvedhet valamiben, Ákos viszont aggódik a kapcsolata miatt. Nézzük, mit szólnak ehhez a párjaik.

Anita, 17 éves, Ákos barátnője
A barátommal minden hétvégén mozinapot tartunk, csak éppen otthon. Besötétíti a szobát, csinál popcornt és jól szórakozunk. Az anyukája nagyon jól főz, kicsit olyan, mintha egy családias étteremben ülnénk. Néha vágyom arra, hogy kicsit kimozduljunk, de persze megértem, ha erre most nincs keret. A nyaralás nekünk az, hogy sátrat verünk a Margitszigeten és ez sokkal jobb, mint bármi, hiszen vele lehetek.

Csilla, 20 éves, Csaba barátnője
Én már dolgozom, így el se várom, hogy mindent a barátom fizessen. Az első pár randin még elfogadtam, jól esett, de természetes, hogy már állom a saját részem. Nagyon szeretem benne, hogy vevő a programokra, de ha éppen nincs kedve menni sehova, akkor szívesen lustálkodok mellette a tv előtt.

Ivett, 16 éves, Ottó barátnője
Látszólag boldog párkapcsolatban élek, hiszen hetente posztolhatok valamit Instagramra. Hol egy jó étterem, hol egy színházlátogatás. Az igazság viszont az, hogy hiába kapok drága ajándékokat és élvezhetem a finom vacsorákat, beszélgetni alig szoktunk. Sokkal inkább vágyom egy mély társalgásra és egy őszinte nevetésre, mint a pénzére.

Hiába mondhatunk gazdagnak egy fiút, ha csak annyit tesz meg egy kapcsolatért, hogy mindent kifizet a barátnőjének. Lehet, hogy egy srác nem tud elvinni sehova, ha ingyen még jobb élményeket adhat, akkor boldogok lehetünk vele. A lényeg a figyelmesség és a szeretet.

 

Írta: Czár Fruzsina

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share