Pénztárcakímélő úticélok nyárra

Rovat

Megosztás

Lassan itt a nyár, ami nem jelent mást, mint egy jó kis kikapcsolódást, élvezzük a meleget és a szabadságot. Már ameddig lehet. De ha már kirándulás, akkor legyen az a legjobb, viszont nem mindenki engedheti meg magának az egzotikus helyeket, ezért összegyűjtöttünk pár olcsóbb úticélt, ahova ellátogathatunk nyáron.

1. Törökország

Ha Törökbe megyünk, mindenképp szembetaláljuk magunkat az alkudozó hazaiakkal, ami már csak azért is megéri, mert a törökök ha meghallják, hogy magyarok vagyunk, rögtön engednek az árakból is. Ugyanis azt hiszik, mi a testvérnépség vagyunk. De nézzük is, miért érdemes ide látogatni: a gyönyörű homokos tengerhez fapados járattal mindössze 15 ezer forintból eljuthatunk.

 

 

2. Kambodzsa

Érdemes kifizetnünk a drágább repülőjegyet, ugyanis ha azt vesszük, csupán 4 dollárért is találunk szállást magunknak, és az élet sem drága, tehát így arányosan eloszlanak az árak. A gyönyörű tájjal és környezettel viszont nem lehet betelni.

 

3. Srí Lanka

Napi pár ezer forint költség mellett simán lógathatjuk lábunkat az Indiai-óceánba a könnycsepp alakú szigeten. A kókuszpálmás tengerpart, a vízesések és a tengeri élővilág káprázatos látványt nyújtanak, ide mindenképp érdemes egyszer elmenni.

 

 

4. Banglades

A tévhitekkel ellentétben rendkívül kedves helyiek fogadják az oda látogatókat, és rengeteg kenus/szörfös hely található itt. Így azt hallván, hogy csupán csak egy dollárból jól lehet lakni, megfontolja az ember, hogy felvegye-e a bakancslistára Bangladest.

 

 

5. Thaiföld

Thaiföldről azt hinnénk mennyire drága, viszont csak az odaút az, amiért bele kell nyúlni a zsebünkbe, egyébként már 4000 forintból is kijöhetünk egy napi kajával és szállással egyaránt. Tökéletes célpont.

 

 

6. Bulgária

Végezetül egy közeli ország, amely bár nem egzotikus, mégis ha olyan helyre megyünk, gyönyörű a tengerpartja, és fillérekből meg lehet úszni, akár busszal, autóval is elérhető úticél.

 

Pénztárcakímélő uticélok nyárra
Te az alábbiak közül hova mennél el a legszívesebben?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,232RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta