Petra nagyon élvezte az ágyjelenetes forgatást Erikkel

Rovat

Megosztás

A KS bombanője elárulta, hogy érezte magát Erik karjai között, elmondása szerint nem volt számára kellemetlen a szituáció, sőt, kifejezetten élvezte, hogy kipróbálhatja magát a komfortzónáján kívül!

Petra és Erik között nagyon szikrázik a levegő, legutóbb egy ágyjelenet erejéig láthattuk őket a legújabb sorozat részben! A kérdés már csak annyi, a mi kis vikingünk képes-e megváltozni a lány kegyeiért? Illetve ne felejtsük el azt sem, a hölgyemény hogy érezte magát a szaftos sztorik közepette.

„Nem volt kellemetlen a jelenet, sőt, kifejezetten örültem annak, hogy ért valami új, valami más, amiben kipróbáltam magam, Erik pedig nagyon jól imitálta a szerepét, egyszóval minden szuper volt!”

A sorozat szerelmes sztorijai eléggé átíródtak az utóbbi időben…Dominika és Oli szakítottak, Bende és Rozi sincsenek meg valami fényesen, új szálak viszont folyamatosan szövődnek, a legújabb párjelöltünk Petra és az izmos viking, aki eddig szinte falta a nőket, de mi lesz most?

Petra elmesélte, fantasztikus élmény volt a Cinmaqua-s forgatás Kisvárdán, imádta minden egyes percét. Pacek sminkek, lehengerlő nyuszijelmez, minden IS volt, nem beszélve az élő moziról. Imádta az egészet még akkor is, amikor az ágyjelenetet forgatták, kifejezetten őrült csajszinak tartja magát, aki minden őrültségben benne van!

Erik képes megváltozni szíve kegyeiért? Szavazzatok!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta