Petrában vegyes érzések dúlnak, de imádta Amerikát!

Rovat

Megosztás

Petra 4 hónap után hazatér! Kettőt New Yorkban, kettőt pedig Miamiban töltött. Vegyes érzésekkel tér haza, az au pair munka nem feltétlenül neki való hosszu távon, elmesélte nekünk élményeit.

„Hosszu távra terveztem kint maradni, de nem így alakult. Az igazság az, hogy au pair-ként dolgoztam kint, de hamar rájöttem, hogy ez a munka nem nekem való.”

Petra szerint a kinti gyerekek egyszerűen nincsenek megnevelve, nagyon nehéz volt velük az élet. Ennek ellenére persze nagyon hálás, és sosem gondolta volna, hogy idáig jut. Modellkedett, színészkedett, még egy színészi képzést is megcsinált kint, amihez nagyon gratulálunk csajszi!

New York a szívem csücske lett, és az életemet már el sem tudnám képzelni az ottani barátaim nélkül. Nem gondolom azt, hogy végleges döntést hozok azzal, hogy hazamegyek, mert lehetőségem van még a jövőben visszajönni.

Nem hiszi, hogy véglegesen hazaköltözik, de ami bizonyos, rátalált itthon a szerelem, állítása szerint a NAGY Ő, így nem is kérdés, hogy hazajön. További részletek hamarosan videó formájában skaock!

Képek: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta