Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Pixa, Dorina, bilincs és főtt kaja – kulisszatitkok a forgatásról

Pixa, Dorina, bilincs és főtt kaja – kulisszatitkok a forgatásról

Vannak dolgok, amik megtörténtek a forgatáson, de mégsem kerülnek be a sorozatba, hiszen nem a forgatókönyv részét képezik. Ilyen titkokból gyűjtöttünk nektek össze néhányat, hogy betekinthessetek a kulisszák mögé. 

Bendének nagy fájdalmat okozott a forgatás.

Az összebilincselős jelenetek nagyon fájtak Bendének. Nem lelkileg, hanem fizikailag, mert kicsi volt rá a kilincs, így folyamatosan szorította és marta a csuklóját. 20-30 perc elteltével már lilulni kezdett a keze.

Dorina kicsit megszeppent a vérmes szereplőktől.

Nem is csoda, bárki megszeppenne, ha 20 kíváncsi, erősen extrovertált, folyton kérdezősködő fiatal venné körbe. De nálunk senki nem bánt senkit. Ti meg ne ijedjetek! 🙂

Az unszimpatikus matektanár tényleg tanít matekot, de a valóságban jó fej és a diákjai kizárólag pozitív véleménnyel vannak róla.

A forgatókönyvet a Középsuli stábja együtt írta meg Andrissal, aki a matektanárt játszotta.

Barbinak nehezére esett undoknak lenni Dorinával.

Barbinak nagyon szimpatikus a lány, így nem élvezte, amikor azt kellett eljátszania, hogy elküldi Dorinát melegebb éghajlatra.

Új iskolában forgott az új rész.

Hátrahagyva a régi sulit, a sorozat új épületbe költözött.

Babygirl nem ismerte a Buli, bulit.

Többen is voltak, akik először hallották Dorina debütáló slágerét, de pillanatok alatt megtanulták a szám szövegét, és együtt buliztak rá. Vasárnap. 🙂

Főtt étel volt ebédre.

Eddig az összes forgatási helyszínen szendvicset, pizzát vagy lángost ebédelt a stáb. Az új suliban főznek is, így mindenki boldogan újságolta, milyen jó volt főtt ételt ebédelni.

Mindenki fáradt volt, mert korán kellett kelni.

Az új suli nagyon messze van, így volt olyan szereplő, akinek másfél óra volt a reggeli út.

Pixa feldobta a hangulatot.

Az előbb említett ok miatt, a forgatás végére a fiatalok nagyon elfáradtak, ám Pixa akkor érkezett meg, így kénytelen volt kicsit felrázni a csapatot. Sikerült is neki. 🙂

Volt Wifi.

Akármilyen hihetetlen, ez nagy szó, hiszed az előző iskolákban vagy nem volt, vagy extra lassan működött, vagy csak szimplán nem lehetett rajta használni a Facebookot, az Instagramot és a YouTube-ot.

Dorina haja mindenkit elvarázsolt.

A lány haja hihetetlen hosszú. Felváltva kérdezgették őt a szereplők, mióta növeszti. A válasz: gyermekkora óta. 🙂

A forgatás alatt megszólalt a füstriasztó.

Kisebb pánik tört ki a szereplők között, amikor megszólalt a füstriasztó, de kiderült, hogy a riasztás téves volt, nem történt semmi gond.

Tibi és Dominik ismét táncpárbajoztak.

A tánc most nem lesz benne a sorozatban, Instagramra fog felkerülni.