A plázacicáknak is van “természetes” ellenségük!

Rovat

Megosztás

A szemfülesek kiszúrhattak a Középsuli 137.részének előzetesében egy olyan jelenetet, ami a 137. részbe nem került bele. Pontosan azért, mert ez egy kisebb spoiler volt nektek.

Figyelem! A cikk SPOILEREKET tartalmaz a Középsuli 138. részéből!

Zsani nézelődik a természetben, majd egy fára mutatva sikítja, hogy patkány-patkány! Itt jön a csavar, ugyanis Zsani nem egy patkányt látott meg a fán, hanem egy ártatlant kis mókust, csak sokan nem tudják azt, hogy Zsani fel van mentve bioszból….

Nem is Zsani lenne, ha nem cserélte volna fel ezt a két kis rágcsálót.

https://www.instagram.com/p/CEJBUczADg-/?igshid=1tna15mmcwltb

Milyen érdekes és ironikus az, hogy Zsani, mint plázacica fél a patkányoktól, pedig a cicák nem félnek a rágcsálóktól, így a patkányoktól se!

“Hivatalosan” nem szabadna félnie…

Az egyiptomi mitológiában például a macskák tisztelt és nagy becsben tartott állatok voltak, mert előszeretettel vadászták le az elszaporodott rágcsálókat, aki, köztudomású, hogy sokfelé betegséget terjesztettek. A macskák rendkívül sokat szerepeltek a kultúrában, a közéletben és a vallásban. Macska alakban ábrázolták például Básztetet is, akit a láng úrnőjeként, valamint a napisten és a fáraó védelmezőjének, később pedig a hold istennőjeként imádták az egyiptomiak.

Zsaninak lenne mit tanulnia ezzel kapcsolatban, mert ha tudná ezeket az információkat, lehet nem félne többé a szőrös kis jószágoktól!

A plázacicáknak is van "természetes" ellenségük!
Ti melyik állattól féltek?

A Középsuli 138. része ma 17 órakor érkezik!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta