Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / A Pokémon Go az új Tinder?

A Pokémon Go az új Tinder?

Sok rossz dolgot lehet mondani a nemrég megjelent Pokémon Go játékra, de azt egyértelműen állíthatjuk, hogy összehozza az embereket. Ha csak egy személyes példát mondanék, két nap alatt összehoztunk olyan barátnőimmel egy talit, akikkel jó pár éve nem sikerült. És mindezt a közös Pokémon keresgélés miatt. De nem csak a régi barátokat tudja összehozni a játék.

Ha eddig sosem mertél odamenni valakihez az utcán, aki elsőre felkeltette az érdeklődésedet, akkor neked találták ki a Pokémon Go-t! Elég csak odapillantani, és ha azt látod, hogy ő is a telefonját nézve keresgél Pokémonokat, mi sem egyszerűbb, mint odalépni és meglesni, kinek milyen Pokémonja van, hányas szintűek, hol találtátok őket. Innen pedig már egyenes út van a többi téma felé is.

Ha az utcán nem mersz azért így idegenekhez odalépni, Facebookon rengeteg Pokémon Go csoport alakult már, csapatokra is leosztva. Ne félj írni, hogy nincs-e valakinek kedve együtt vadászni délután, vagy segítséget kérni a játékkal kapcsolatban! Boldogan segít mindenki és sosem lehet tudni, milyen helyes srácok vagy csajok ajánlják fel a segítségüket.

Nem szeretsz bulizni éjszaka, de mégis ismerkednél? A Lure partikat neked találták ki! A város több pontján, de leginkább a Városligetben szokott lenni ez a buli, ami annyit takar, hogy egy két játékos fellő egy-egy Lure-t, ami odavonzza a Pokémonokat az adott helyre. Így aztán akár 50 ember is együtt vadászik Pokémonokra, beszélgetnek, jól érzik magukat. A Facebook csoportokat figyeld, és nem maradsz le egy partitól sem!

Sőt, azon sem kell sokat gondolkodni, hogy mit csináljatok az első randin, egy Pokémon-vadászattal egybekötött program tuti siker lesz!

Fotó: pokemon.wikia.com

Fotó: pokemon.wikia.com

Pokémon Go ismerkedés
Ismerkednél a Pokémon Go-val?

Borítókép: digitaltrends.com

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share