Programajánló március 15.-re!

Rovat

Megosztás

Március 15-én ne maradj otthon, inkább hagyd magad mögött a szobát és látogass el valamelyik izgalmas programra. Ajánlónkban a nemzeti ünnep apropóján megrendezett programokból szemezgetünk!

1. Múzeumok

Ezen a napon a legtöbb múzeumba, kiállításra ingyenes a belépés. Nem érdemes kihagyni a lehetőséget, hiszen most szinte bármit megnézhetsz, amire eddig nem volt időd. Kerekedjetek fel a barátokkal vagy a családdal és töltsetek el egy délelőttöt a kultúra jegyében, így például a Magyar Nemzeti Galériában az orosz avantgard remekműveit nézheted meg, a Hadtörténeti Múzeumban hagyományőrző bemutató vár.

2. Huszártábor

A Szentendrei Skanzenben néhány nap erejéig felelevenítik a huszárok világát, így mindenki, aki ellátogat Szentendrére, megtapasztalhatja milyen is egy huszárpróba, belekóstolhat a lovaglásba és még csákót is készíthet.

3. Budai vár

A vár egész területén különböző ünnepi programokkal szórakoztatják majd az odalátogatókat, így lesznek ínycsiklandó ételek, koncertek, a Ghymes és az Alma együttes jóvoltából, de tánctanítás, népzene bemutató és még kutyavásár is, ahol magyar kutyafajtákat lehet majd örökbe fogadni.

4. Nosztalgiajáratok

Az utazás is lehet szórakoztató program, különösen akkor, ha valamilyen érdekes járművet veszünk igénybe hozzá. A régi idők közlekedési eszközeit lehet kipróbálni március 15.-én, így például 1912-es gyártású favázas nosztalgiavillamost az Újbuda-központ M és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között vagy G jelzésű, MVIII–as típusú motorkocsis nosztalgiavonatot az Örs vezér tere M+H és Gödöllő között.

5. Coca-Cola Test­éb­resztő Fit­nesz­nap

Kezdd adrenalinbombával a napot és csatlakozz a Syma Csarnokban megrendezett nagyszabású fitness órához, ahol sztáredzőket követve mozgathatod át a testedet és tesztelheted az állóképességedet.

6. Red Bull Pilvaker

A nap tökéletes zárása lehet a Red Bul Pilvaker eseménye, ahol régi magyar verseket hallhatsz mai, modern költők szájíze szerinti feldolgozásban. A költészet, a slam poetry, a rap és a színház találkozása az Erkel Színházban olyan előadókkal, mint Szabó Kimmel Tamás, a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki, a Punnany Massif énekese, Meszes Balázs és a Cloud9+ frontembere Szivák Zsolt is.

Márc 15
Hogyan kell "helyesen" hordani a kokárda színeit?

Képek: music-daily, programturizmus, gyerekprogramajanlo, stylemagazin, ittlakunk, szeretlekmagyarorszag, budapest-foto

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta