Radics Gigi unja már az oltásokat

Rovat

Megosztás

Se veled, se nélküled, avagy egyszer menj innen, másszor gyere vissza, Radicsi Gigi sem tudja eldönteni, mitévő legyen, annyi bizonyos, a vadonatúj videoklip, amit Buraival közösen építettek fel, tarol a neten, a felkapottak között a Nagy semmi, de vajon miért?

Vad autókázás, neon fényes éjszakák, amelyek mind-mind a szerelem túlfűtöttségét a heves vitákat és az oly mély vágyakat egyszerre jelenítik meg a legújabb szerzeményben, mely a YouTube felkapottak listájának már a 3. helyén áll. Tengerparti vágóképek, napszemcsi, csini pink ruci, tiszta Hawaii, nemigaz?

Ha vállalod azt, aki vagy, csőstül jönnek a bajok? Burai szerint inkább hibázz jó sokszor, csak maradj hű önmagadhoz, majd tanulsz belőle kislány, vagy nem ugyebár. Csak szexre kellesz? Kéri Gigi a dalszöveg szerint, veletek is történt már hasonló?

Főkép: YouTube

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta