Rajzoljunk Álmokat! Újra dübörög a Republic!

Rovat

Megosztás

A Republic mára már negyed százados zenetörténelmet írt! Május 4-én jelenik meg új albumuk, a Rajzoljunk Álmokat!, a legendás zenekartól megszokott és mégis szokatlan, és újszerű hangzásvilággal. A népzenei elemektől kezdve, a punkosabb hangzáson keresztül, a mélyen ható melódiákig mindent megtalálunk az új albumon, így minden rajongó megtalálhatja a sorok között önmagát.

A Republic néhai frontemberének, Cipőnek a halála óriási veszteség volt a világ számára. De, mindenki, aki elmegy itt hagy valamit…egy darabot önmagából.

Ahogy azt a Republictól megszokhattuk, a zenekar minden tagja kivette részét az alkotói folyamatból, sőt…, valahol a fejekben Bódi László Cipő is mindig ott volt velük.

„Nem vele, de nem is nélküle születtek az új dalok.” – fogalmaz Boros Csaba, a Republic énekes-frontembere, aki azt is bevallotta, hogy gondolati síkon az alkotói egység érintetlen: „A szívünkben és a fejünkben ott volt velünk az új dalok születésénél.”

 

IMG_9961k

Az új albumon is lehet érezni az alkotói közösséget, hogy olyan emberekről van szó, akik szeretetből és nagyon tudnak zenélni! 🙂

Emlékezzetek csak erre a dalra. Az egyik legszebb romantikus dal, ever! Biztos ismeritek. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=rmfwpBF2iwY

Az új albumon is van pár slágergyanús nóta, annyit elárulhatok. Az egyik ezek közül ez lehet:

https://www.youtube.com/watch?v=y4X25Xrno74

Attól még, hogy egy történet régebben kezdődött, nem válik idejétmúlttá! 😉 Ne feledjétek, május 4-től Rajzoljunk Álmokat!, együtt! 😉

Ismered a Republic zenekart?
Ismered a Republic zenekart?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,178RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta