Randira hívtam a haverom, de kikosarazott! – olvasói levél

Rovat

Megosztás

Nehéz az, amikor egy fiú és egy lány barátok. Nagyon sokszor előfordul az, hogy az egyik többet kezd érezni a másik iránt. És sajnos sokszor ezt nem viszonozzák. Olvasónk, Kata osztotta most meg velünk a történetét.

„Az osztálytársam volt, de ezen kívül is sokat jártunk együtt társaságba. Suli után mindig hazakísért, rengeteget dumáltunk facebookon és posztolgattuk a közös képeket. Először nem éreztem iránta semmit. Egy idő után azonban a családom és a barátnőim is faggatni kezdtek, mivel szerintük túl sok időt töltöttünk együtt.

Elültették a bogarat a fülembe. Futottam a telefonért, amikor meghallottam, hogy üzenetem érkezett. Megdobbant a szívem, mikor megláttam a nevét a képernyőn. Mindenbe többet kezdtem látni és elhitettem magammal, hogy bizony amiatt akar velem találkozni, mert többet szeretne.

Így utólag belegondolva semmivel sem viselkedett másképp. Mégis totál depressziós lettem, mikor nem írt 2 órán át, mert mondjuk éppen fociedzésen volt. Komolyan elhittem, hogy közeledik felém és csak fél, mert nem akarja elrontani a barátságunkat.

Aztán egy napon megelégeltem és elhívtam a közeli parkba találkozni egyik este. Leültünk  egy padra én pedig rögtön belekezdtem. Elmondtam neki, hogy régóta többet akarok tőle, mint barátság és nagyon szeretem.

Amikor megláttam az arckifejezését, elöntötték a szememet a könnyek. Teljesen kifejezéstelen volt. Én titokban azzal hitegette magam, hogy majd a nyakamba ugrik és megcsókol, mikor bevallom neki. Erre csak nézett bambán és közölte velem, hogy az egyik másik osztálytársam jön be neki és sajnálja, de soha nem gondolt rám úgy.

Teljesen összetörtem. Sírva fakadtam és dühösen kiabálni kezdtem vele, hogy csak álltatott végig. Ő próbált védekezni, de nem igazán hagytam neki. Otthagytam a padon és hazáig futottam, letöröltem az összes közös képünket és letiltottam messengeren is.

Nem beszéltünk többet. Ő összejött azzal a lánnyal és a mai napig együtt vannak. Én pedig beláttam, hogy nem erőltethetem rá magam valakire, aki nem akar engem. Azért a barátságot sajnálom.”

Azért ez nem semmi! Hasonló sztoritok van? Küldjétek le nekünk, mi pedig megírjuk!

Randira hívtam a haverom, de kikosarazott!
Te voltál már szerelmes a haverodba?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,655RajongóLike
179,587KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta