Ezt nézed:  / Suli / Rap és lufikavalkád a Károlyi ballagásán

Rap és lufikavalkád a Károlyi ballagásán

Egészen feldobta a hangulatot a rapelve búcsúzó növendék a Károlyi Mihály Gimnáziumban. A pesti kéttannyelvű iskola diákjának stílusa Eminem és 5o Cent lightos világát idézte fel, kapucni helyett pingvines szerkóban. De jól ment neki, az biztos, és tuti, hogy magyarul is jobban tudott a nagy elődöknél.

A Károlyi diákjai amúgy is kitettek magukért. Szépen feldíszítették a termeket, remek sminkben parádéztak a lányok, a frizurák pedig olyannyira rendben voltak, hogy Hajas Laci is csak elérzékenyülten bólogatott volna.

 

Amúgy egy hangyányit csúszott a kezdés, szerencse, hogy van egy szerethető, szimpatikus büfé a Károlyiban. Egyedül a kávé olyan, hogy ha Guantanamón kötelező lenne reggelire fogyasztani, sírva követelnék vissza a jól bevált vizes programokat. De a magyar gyomornak ez jó, megfogja a dolgokat, bármily hosszú egy ballagás. A Károlyiban ez nagyjából két óra, ami pont elég az elérzékenyülésre. A végére pedig kiderült, hogy itt van Amerika. Mindenki elengedte a lufikat, vitte az összeset a hélium a végtelen felé, jó volt felnézni rájuk, tényleg azt gondolta az ember, a határ a csillagos ég.

IMG_1109

Sok szerencsét az életben minden ballagónak!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share