Rasszistának becézték, majd kiütötték Istenes Bencét

Rovat

Megosztás

A Sztárbox eddigi legjobb mérkőzésén vagyunk túl. De mik voltak a fejlemények és hogyan ütötte ki Rácz Jenő Istenes Bencét? Most mutatjuk!

A Sztárbox első elődöntőjében a legizgalmasabb meccsnek bizonyult Istenes Bence és Rácz Jenő küzdelme, ami már a meccs előtt nagy port kavart az egymásnak való üzengetésekkel. Istenes Bence azonban nagy hibát követett el, amikor egy olyan Instagram sztorit posztolt, amiben megosztotta, követői hogyan buzdítják a küzdelemre és ebben olyan üzenetek voltak, amikben szerepelt egy gyűlöletkeltő, rasszista hozzászólás is.

Fotó forrása: mindmegette

Erre reagált Rácz Jenő, még a mérkőzés előtt, videójában, aminek kapcsán Istenes később elismerte, hogy hibázott és kijavította a sztoriban szereplő kommentet. A Sztárbox adásában azonban a meccs előtt a műsorvezető mégis rákérdezett az ügyre, amire Bence nem szeretett volna válaszolni és elmondta, már elnézést kért emiatt és aki ismeri, tudja, hogy nem rasszista és nem volt ilyen jellegű szándéka sem.

Ez az ügy azonban erős ellentétté tette az ellenfeleket és a két nagy rajongótábor egymásnak feszülve szurkolt az izgalmas mérkőzés alatt.

Az INDEX oldalán is megnézhetőek a meccsek összefoglalva és ha azt gondoltuk, itt vége az izgalomnak, akkor tévedtünk. Ugyanis a meccs alatt végig érezni lehetett a feszültséget és amikor Rácz Jenő keze került felemelésre a meccs végén, Istenes Bence nem fogott vele kezet.

Ezek után Bence élő adásban vette át a mikrofont és mondta el, hogy nem sportszerűtlenségből nem fogott kezet Rácz-cal, hanem Jenő olyan stílusban szólogatott be neki elmondása szerint a meccs alatt, ami miatt nem fog vele kezet fogni.

Azonban azóta tett interjújából azt is megtudhattuk, Jenő miket mondott a meccs közben Istenesnek, mivel a séf nyilatkozott erről is.

Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?

idézte fel Rácz a Balázsékban, amelyet az rtl.hu szemlézett. 

Mindenesetre egy kemény küzdelmet láthattunk, kemény beszólásokkal. Most pedig készülhetünk a második elődöntőre, ami december 3-án lesz, az alábbi párosítással:

  • Férfi középsúly: Molnár Áron–Józan László
  • Női könnyűsúly: Dobos Evelin–Nyári Dia
  • Férfi nehézsúly: Árpa Attila–Pintér Tibor

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta