Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Régi tinisorozatok, amikből sokat tanultunk

Régi tinisorozatok, amikből sokat tanultunk

Tizenkét éves korom körül sok élőszereplős, kamaszoknak készült sorozatot néztem. Nagy kedvenceim voltak, sőt, néha ma is megnézek egy-egy részt. Nagyon tanulságosak, hasznosak, főleg a tinédzser korban.

Felsorolok pár példát egykori kedvenceimből, amiket talán te is néztél vagy épp nézel. Ha meg nem ismered, kukkants bele és tanulj.

Hannah Montana

A kettős életet élő Miley szerethető és könnyen lehet vele azonosulni. Ő egy híres rocksztár, csak éppen álnéven, divatos ruhákban és parókával. Meg akarta tartani a normális életét is, ahol suliba jár, a barátaival lóg és elviseli az ellenséges osztálytársait, de este fellépésekre jár és autogramokat osztogat. Ebből a sorozatból megtanulhattuk, hogy bármilyen álom elérhető. Merj nagyot álmodni és vidd is véghez!

Varázslók a Waverly helyről

Az öttagú család három gyermeke varázsló. Hétköznapi emberek, csak varázserővel, amit igyekeznek titkolni az emberiség elől. Alex, Justin és Max egymás ellen harcolnak, mert csak az egyikük tarthatja meg végül az erejét. Apjuk oktatja őket, ami sokszor vicces helyzeteket idéz elő. Megtanulhattuk, hogy a család a legfontosabb dolog a világon. Hiába ellenfelek és sokszor összekapnak, mindig ott vannak egymásnak és szeretik egymást.

H2O – Egy vízcsepp elég

Adott három barátnő, akik egy napon egy különleges helyen sellővé változnak. Ha víz éri őket, akár csak egy csepp is, a lábuk eltűnik és uszonyuk nő, amíg meg nem száradnak. Ez a titok annyira összetartja őket, hogy szinte csak egymásra számíthatnak, persze a legjobb barátjuk, Lewis mellett. Cleo, Emma és Rikki megtanította, hogy milyen hatalmas ereje van nem csak a víznek, hanem a barátságnak is.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share