Rémes randi – veled is megtörténhet

Rovat

Megosztás

Tizenéves korban elkezdődik a randevúzás időszaka. Néhány embernél csak pár alkalomról szól, míg megtalálják az igazit, mások kicsit tovább űzik ezt a sportot. Van, aki imádja, más utálja. Egy biztos: mindenkinek vannak sztorijai.

A nagykállói Korányi Frigyes Gimnáziumban jártam és a tizenkettedikesektől érdeklődtem, hogy milyen rémes történettel tudnak előrukkolni randevú témában. Nagyon lelkesek voltak, őket sem kímélte a rettegett és kínos rémes randevú.

https://www.youtube.com/watch?v=cyuAuCiNQ6s&feature=youtu.be

 

Vikit(18) egyszer kocsmába vitték randizni. A srác nem elég, hogy húsz percet késett, később a részeg haverja is beállított. Viki annyira kiakadt, hogy vett megának egy sört, a randi partner viszont azt hitte, hogy azt ő kapta, ezért kivette a lány kezéből, akit eközben a részeg haver végig taperolni próbált, és elhívta randira, amire ő természetesen nemet mondott.

Viki
Viki(18)

 

Andi(19) inkább nem vállalta az arcát, ő egy kínos szakítást mesélt el nekünk, ami a suliban történt. Szünetben ült a barátnőjével az aulában, és arról beszélgettek, hogyan kellene szakítania a barátjával, mert valahogy már nem működött a kapcsolatuk. A telefonja a beszélgetés közben végig a kezében volt. A barátja egyből hívta, hogy mindent hallott, mert véletlenül felhívta őt a lány. A legdurvább talán az volt, hogy Andi azt is elmesélte, hogy az exe egy jó ideje megint bejön neki, aki azóta újra az exe. A sráccal próbálták elsimítani a dolgot, de Andi azt mondta, ami nem megy, azt nem kell eröltetni. Azóta nem beszélnek egymással.

Rémes randi – veled is megtörténhet
Veled történt már hasonló?

 

Ezek a sztorik soha nem fogynak el, ha úgy érzed, hogy neked is eget rengetően, álleszaggató, durva sztorid van, ne légy rest megosztani velünk, küldd el nekem a kovacs.robertina@kozepsuli.hu e-mail címre. Természetesen, ha igényt tartasz rá, a nevedet nem közöljük az oldalon 🙂

 

Foto: http://cdn2.thegloss.com/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta