Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Rendőrök a Középsuli forgatásán?

Rendőrök a Középsuli forgatásán?

2015. szeptember 11. /péntek/

Vasárnap, szeptember 6-án forgattuk le Középsuli sorozatunk soron következő két epizódját, a hetedik és nyolcadik részt. A forgatáson megjelent egy cica is, akinek tulajdonosa a bombázót alakító Kajtár Korinna, de a cicán kívül még a rend őrei is ott voltak, habár ezúttal nem minket kerestek.

_MG_3373

A szereplők is nagyon élvezték a forgatást, Kis Olivér Rudolf, a sorozat rosszfiúja így nyilatkozik az együtt töltött napról:

“Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, mint mindig. Matyival abszolút jó volt együtt dolgozni, szerintem már most nagyon jó kis tagja a csapatnak. Most Bendével és Barbival kivételesen sokat mulattunk, aminek nem volt különösebb oka. Szerintem utoljára a legelső forgatást élveztük ennyire.”

_MG_3511

“Igazán izgalmas az volt, hogy Korinna hozott egy cicát, na, meg az, hogy a mellettünk lévő épületbe kijöttek a rendőrök.”

– tette hozzá.

_MG_3476

Persze mindenkit megnyugtatunk, valóban nem mi tettünk rossz fát a tűzre, habár, aki folyamatosan követni fogja a nyolcadik epizódot is a most vasárnap megjelenő hetedik után, látni fogja, hogy lett volna rá okuk , ha félreértik a szituációt, viszont most tényleg valami más volt a megjelenésük oka.

Eisert Eszter, a sorozat lúzerét játszó lány is jól érezte magát, habár fáradtan érkezett a forgatásra:

“Nagyon fáradt voltam, mert ugye Noszvajról kellett jönni, de aztán belevágtunk a munkába, és nem lehetett a fáradtságra gondolni, aztán csak így teltek az órák, gyorsan elrepült az idő, nagyon jól éreztem magam, mint mindig, családias volt a légkör, meg a hangulat.”

_MG_3521

“Az új srác nagyon szimpatikus, szerintem jó lesz vele a jövőben is együtt forgatni. Volt egy rész, ahol ki kellett kelnem magamból és vagdalóznom, kiabálnom kellett, azt sokszor újra kellett venni, de a végere úgy érzem, összejött, amit kért a rendező.”

– meséli Eszti.

_MG_3523

A következő két epizódban kiderül, hogy Bende hűséges lesz-e Barbihoz, hogy vajon meddig fog tartani kapcsolatuk, milyen bonyodalmakon kell kettőjüknek együtt keresztül menniük.

_MG_3474

Arról is szó lesz, hogy milyen gaztettet követ el Olivér Kinga néni, a magyartanárnő ellen, illetve, hogy miért szükséges számára, hogy munkát vállaljon. Rozi ki tud kerülni majd a lúzerszerepből? A táska megvédi őt a lúzerségtől? Vajon Zsófi pasifalása hogyan folytatódik? Vajon Dominiknak sikerül végre elcsábítani Julit? Hogyan folytatódik Krisztosz bá’ terrorja? Be tud-e illeszkedni Matyi az új közösségbe?

Minden kiderül szeptemberben!

A hetedik epizód 2015. szeptember 13-án jelenik meg a Középsuli.hu hivatalos YouTube csatornáján!

 

Középsuli - 7. epizód
Szerinted Bende és Barbi szakítani fognak a következő részben?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share