Ezt nézed:  / Színes / Rengeteg meglepetéssel készül 2017-ben a Disney

Rengeteg meglepetéssel készül 2017-ben a Disney

Csodálatos év vár a Disney-rajongókra! Most hozta nyilvánosságra a 2017-es programját, és nem is lehetnénk már izgatottabbak!

Szépség és a Szörnyeteg

beauty and beat

Megjelenés: 2017. március 17.

A klasszikus karaktereket Emma Watson (Belle) és Dan Stevens (Beast) kelti életre. Sok szép pillanat vár ránk a Disney klasszikus Szépség és a Szörnyeteg  élőszereplős filmjében.

Születés Kínában

Megjelenés: 2017. április 21.

Ez egy természetfilm a Disneytől. A narrációért John Krasinski felel. A történet: Három állatcsalád utazik át a kínai vadonon és az utazásuk minden pillanatát végig követhetjük.

A Galaxis őrzői 2

guardians-of-the-galaxy-poster-1024x576

Megjelenés: 2017. május 5

A Galaxy őrzői új kalandokkal térnek vissza. Ismét hallgathatjuk a filmben Star-Lord 80-as évekbeli zenéit. Baby Groot is nagyon aranyos lesz a filmben!

Verdák 3

Megjelenés: 2017. június 16.

A verdák háza táján minden meg fog változni. Alig várjuk, hogy mi fog történni amikor Villám McQueen a fiatal Cruz Ramirezhez fordul segítségért,  ( aki versenytechnikusként dolgozik) , hogy megmutassa,  van még mit bizonyítania az utakon.

Thor: Ragnarok

thor-3-ragnarok-chris-hemsworth

Megjelenés: 2017. november 3.

Nagyon várjuk, hogy láthassuk az új részt a régi, de most is fantasztikus szereplőgárdával. A történet Thor köré szövődik, feladata,  hogy haza térjen Azgardba, s megállítsa hazájának pusztulását. Habár először még meg kell küzdenie korábbi Bosszúálló társával, Hulkkal. Kíváncsian várjuk a csata végkimenetelét!

Coco

Megjelenés: 2017. november 22.

Ha megnézzük a filmet,  s  a csodás látványterveket, amit a Coco-ban látunk, akkor egy fergeteges mesevilág fog elénk tárulni. Miguel zenész , és az ő kalandjait követhetjük különleges helyszíneken át, ilyen például a Holtak földje. Miguel keresi az igazságot a családja története mögött! Reméljük megtalálja azt a film végére, ami miatt ezekbe a  kalandokba csöppent!

Star Wars VIII – Az utolsó Jedi

jedi

Megjelenés: 2017. december 15.

Tavaly beleszerettünk Reybe(BB-8)-ba  és Finnbe s alig várjuk, hogy folytatódjon a történetük!  Már számoljuk a napokat, mire a következő Star Wars kaland életre kel!

Magic Camp

Megjelenés: 2017.

A Magic Camp egy vígjáték, amely egy varázslatos  történetet mesél el.  Nem is gondolnánk, (mily meglepő)  , hogy egy táborról szól varázslóknak. Egy korábbi táborozót játszik Devina, aki megbukott  mint varázsló, de most visszatér, hogy részt vegyen  tábor vezetésében, és leszámoljon régi riválisával.

Képek forrása: 24.hu, Screen Rant, port.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share