Ezt nézed:  / Hírek / Színes / ,,Rengeteg vicc született rólam” – Chuck Norris tudja! Ez a véleménye!

,,Rengeteg vicc született rólam” – Chuck Norris tudja! Ez a véleménye!

Budapestre érkezik a körbepörgőrúgás atyja, Chuck Norris! A legendás akcióhős feleségével együtt jön Budapestre, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén.

Chuck Norris tudja, hogy milyen népszerű Magyarországon! Arról is értesült, hogy el akartunk nevezni róla egy hidat! Ha még emlékeztek erre, ez a Megyeri híd lett volna (ami Káposztásmegyert és Békásmegyert köti össze.)

Azt hallottam, hogy a magyarok hidat akartak rólam elnevezni Budapesten, sokáig vezettem is a szavazást, de az utolsó pillanatban a politikusok nem engedték. Azt hiszem, ha most ott leszek, elmegyek arra a hídra, és átnevezem magamra! – mesélte a Storynak nevetve Chuck Norris.

 

Mi magyarok nagyon kreatívak vagyunk, ha viccekről van szó! Persze csak azért, mert nagyon szeretjük! Vajon, mi a véleménye a viccekről? 

Rengeteg vicc született rólam, például hogy már kétszer elszámoltam végtelenig meg hasonlók. Ezek egyáltalán nem zavarnak, jókat derülök rajtuk én is.

 

Chuck Norris indítja el a 15. Cipősdoboz gyűjtő jótékonysági akcióját szombaton a Papp László Sportarénában. Az akcióhős maga is lelkesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre feleségével, Genával, így szívesen vállalta a díszvendég szerepét a Budapest Arénában megrendezett ünnepségen.

Nagyon fontos. Azt akarom, hogy az emberek ne csak harcművészként és filmsztárként emlegessenek, hanem keresztényként is, aki eleget tesz a humanitárius kötelezettségének. A korábbi amerikai elnök, George W. Bush segítségével még 1998-ban indítottam egy Kickstart Kids nevű jótékonysági szervezetemet, amely harcművészeti és karakterfejlesztő programmal szolgál az állami iskolák számára.

 

Országszerte csaknem 300 gyűjtőponton várják a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat az adventi időszakban. Aki pedig nem tud ajándékot készíteni, az a 1355-ös telefonszámon hívásonként 300 forinttal vagy a szervezethez önkéntesként csatlakozva is segítheti a jótékonysági akciót – írja az MTI.

Képek: promiflash.de

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share