Rosszul sikerült Valentin-napi randik

Rovat

Megosztás

Ezek a randik aztán tényleg rosszul sültek el. Még normál randiként is cikik lettek volna, de így, hogy Valentin-napi találkákról van szó, még gázabb a helyzet. 

1. Felejthető

Sajnos szó szerint. A srác, akivel előző nap beszéltem meg ezt a randit, elfelejtett megjelenni. Igen formabontó módon moziba akart vinni, és nem lett volna rossz, ha időben odaér. Mázli, hogy fél órával a film kezdete elé terveztük a találkát, így legalább egyedül megnéztem a filmet. Azóta sem hallottam felőle, mintha fel sem tűnt volna neki a millió hívás és sms a randi napján.

2. Ciki lett a vége

Egyszerűen csodásan indul a randi, kaptam tulipánt, ha már Valentin-nap volt, meg is jegyeztem, hogy milyen figyelmes, tudja, hogy nem szeretem a rózsát. Nagyon jót ettünk és sétáltunk a szépen kivilágított utcán. Viszont innen jött a borzalom.

Egy romantikus pillanatban meg akart csókolni, de én szinte fuldokolni kezdtem, olyan büdös volt a srác szája. Nem tudom, hogy a kaja miatt-e, amit ettünk, vagy alapból is ilyen volt, de utána egész hazaút alatt azon gondolkoztam, hogy tudnám, vagy elkerülni az összes csók próbálkozást, vagy a tudtára adni, hogy kéne egy rágó neki.

3. A tipikus ex

Azt hittem, ilyen csak filmekben történhet meg – abból is a rosszabbik fajtában-,  hogy egy randin összefuttok a srác exével. Nem volt rossz a randi, viszont bowlingoztunk, szóval nem voltam túl csinin felöltözve. Hazafelé a megállóban pedig ki jön szembe? Teljes pompájában az excsaj. És szó szerint teljes pompájában, mert iszonyú csinosan fel volt öltözve, full smink, magassarkú, minden ami kell.

Nekem nagyon kínos volt a szitu, miközben ők tök jól elbeszélgettek, és persze, hogy jó pár megállót jött velünk a buszon. Hát, hogy őszinte legyek, valahogy utána nem volt már túl jó hangulatom.

Fotó: thegentlemansjournal.com
Fotó: thegentlemansjournal.com

 

Ciki randik
Neked volt már hasonlóan ciki randid?

Borítókép universityprimetime.com

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta