Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Színes / Rozi megtudja a szexi titkokat

Rozi megtudja a szexi titkokat

Hamarosan megjelenik a Középsuli sorozat 30. része. Nem egy átlagos epizódhoz érkeztünk, hiszen ezúttal nem az iskolában, hanem a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben forgatta a stáb a jeleneteket. Korinna néhány csajos tanácsot is megoszt Rozival. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy a sorozat ezt ismét a maga groteszk stílusában tálalja, tehát nem kell majd mindent elhinni Korinnának!:)

Sok tinihez hasonlóan Rozi is abba a korba lép, amikor már elkezd érdeklődni a szexuális kapcsolatok iránt. A sorozat lúzer lánya Korinnától kér tanácsot, aki készségesen segít is neki. Korinna bemutat Rozinak egy-két szexpozitúrát és ellátja majd néhány javaslattal. Sőt, elhangzik egy olyan pozíció is, amely valójában nem is létezik, úgyhogy érdemes lesz olvasni a sorok között!:) Fontos megjegyezni, hogy ezt nem rendes szexuális felvilágosításnak szánták a készítők. Sokkal több lesz benne a humor, mintsem a valóságon alapuló tényező.

sororozat-7

Korinna ráadásul megpróbálja majd kicsinosítani Rozit, és még a fürdőruháját is kölcsön adja neki. Az osztálytársak nem mindennapi reakcióval fogják fogadni a lúzer lányt, annyira meglepődnek az átalakuláson, de hogy miből lesz a cserebogár, az most vasárnap derül ki, a sorozat következő részében.

/2016.07.08./

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share