Rozi szerint, így NE legyél unalmas barátnő!

Rovat

Megosztás

A Középsuli Rozija feltárja titkát és elárulja, mégis hogyan tudta megszerezni magának a suli macsóját és mégis miket tesz vagy nem tesz azért, hogy meg is tartsa őt! Lássuk a tippeket, amelyek segíthetnek neked is, hogy NE legyél unalmas barátnő!

A Középsuli szerelmespárjának romantikus pillanatait végigkövethettétek a sorozatban, azonban most Rozi megosztja azokat a tippeket, amikről eddig még soha nem mesélt. Azt már láthattátok, mivel lehet Rozi szívét meghódítani, azonban most ő hozott pár tippet arról, hogyan NE legyél unalmas barátnő!

Lássuk!

I. NE LEGYÉL HISZTIS

Természetesen elég nehéz nem hisztisnek lenni, főleg ha a barátunk olyan, mint Bende és minden pillanatban figyelnünk kell rá, éppen melyik lányra próbál rámászni. Azonban mégis az a véleményem, hogy meg kell tanulni jobban kezelni a dolgokat és így mi sem válunk egy állandóan csak hisztiző hárpiává.

II. LEGYENEK ÖTLETEID A PROGRAMOKAT ILLETŐEN

Ha a párodnak nincs is mindig ötlete, hova menjetek, te készülj valami újjal! Ez sokat szokott segíteni azon, hogy ne laposodjon el a szerelem. Persze, valahol én mondjuk elvárom, hogy ő is figyeljen erre, de úgy érzem fontos, hogy mindketten együtt dolgozzunk a kapcsolatunkon és nem mindig a másikra fogjuk, hogy unalmassá vált a közösen együtt töltött idő.

III. HAGYJ NEKI TERET

Nincs is annál idegesítőbb, ha valaki állandóan írkál a szerelmének és egy percet sem bír ki anélkül, hogy ne tudna róla. Persze én is szeretem tudni, hol van és mit csinál, de nem állandó jelleggel! Figyelni kell arra, (akármennyire is nehéz) hogy hagyjunk a másiknak elég teret és ne váljon unalmassá és fojtóvá a szerelmünk!

IV. LEGYENEK KÜLÖN PROGRAMJAITOK IS

Fontosnak tartom, hogy olykor legyen külön programom. Mindenkinek szüksége van egy kis levegőre vagy egy kis baráti csevejre. Persze nem szeretném, hogy más lányokkal bulizzon a párom, de meg kell bíznom benne, hogy semmi olyat nem tesz, amivel megbántana engem. Hiszen erről szól egy kapcsolat!

 

Ezek voltak tehát a tippjeim nektek, hogyan NE legyetek unalmasak! Azonban fontos tudnotok, minden két emberen múlik!

GIFek forrása: GIPHY

Rozi szerint, így NE legyél unalmas barátnő!
Segítettek neked Rozi tanácsai?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta