Sajgál Sára vagyok, 20 éve élek a világon és pont ennyi ideje rajongok a divatért – A Miss éden 2. helyezettje sikeres divatshow-t szervezett

Rovat

Megosztás

Először elvitte idén a Miss Éden szépségverseny 2. helyét, most pedig 20 évesen másfél hónap alatt megszervezett egy divatról szóló eseménysorozatot önerőből, kaszkadőrökkel, táncosokkal, ruhákkal, kiegészítőkkel és modellekkel, a Középsuli bombanője volt az egyik modell, interjú Sajgál Sárával.

Mióta érdekel a divat világa?

20 éve élek a világon és pont ennyi ideje rajongok a divatért. Mondhatni, polihisztor vagyok a divat világában.

Mesélj egy kicsit, mi az a Fashion in fire?

A Fashion In Fire egy olyan eseménysorozat, mely fúzionálva a divatot a különböző művészeti ágakkal egy új stílust hoz létre. Egyszer csak kipattant a fejemből, miért ne lehetne egy hasonló eseményt megrendezni, aztán belevágtam. A show tematikája a tűz köré épült. A tűzzsonglőrök, a táncosok és a kaszkadőr mutatvány egyfajta ősi, ösztönös egybegyűlést eredményez. A látványvilág és a melegség, a tűz elkápráztat. Balogh Martin szerezte a zenei alapot, amelyre ment rá élőben a gitárosunk és a fuvolásunk. Az élő zene vezette a táncosok mozgását, az elektronikus alap pedig a modellek ritmusát adta meg. Minden mindenre hatással volt és párhuzamosan készült el. Ettől lett ez egy show és nem csak egy divatbemutató.

Ki felelt a ruhákért?

Az outfiteket én raktam össze a saját ruhatáramból, és pár darabot stylistoktól kértem kölcsön. 80′ s és a 2000′ s évek inspiráltak, illetve a tűz, a bőr anyag, a latex és persze a zene. Valahogy éreztem, hogy ez lesz most a divat. A ruháknak nincs márkája. Több okból. Itt nem reklámozni szerettem volna a ruhákat, inkább a show elemeiként szolgáltak. Csodás volt látni, mennyire imádták a modelleim a fitteket!:) A cipők nagy részét a ViVia cipő boltbòl kértem kölcsön kollaboráció céljából. Az ékes ékszereket pedig a Swarovski adta.

Mik a közeljövőbeli terveid?

Egyre és egyre nagyobb dolgokra készülök, ezernyi tervem van, amelyeknek a megvalósításához szükségem van emberekre, cégekre akik mellém állnak, innen is hatalmas köszönet Petrának, aki mindenben IS a segítségemre volt, nagyon nagy támaszt jelentett ő nekem.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta