Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Sátán Tamás tudja, hogy Olivér robbantott??

Sátán Tamás tudja, hogy Olivér robbantott??

Olivér a Középsuli 130. részben felrobbantotta az érettségis épület egy részét, és ez nagy kihatással volt és van mindenki életére, a történet további menetére, de hogy nem bukott le? Sátán Tamás végig tudta, hogy Olivér volt a robbantó? 

Azt már tudjuk, hogy mi is történt a robbanás után, hiszen ez kiderült Barbi, Bende és Dominik beszélgetéséből, és azt is láthattuk, hogy Sátán Tamás az igazgatónővel telefonál.

Magát az estet Sátán Tamás gázrobbanásnak akarja betudni, de az igazgatónő tájékoztatja arról, hogy ahol a robbanás történt, nem is volt gáz. Ahogy Sátán Tamás fogalmazott: “Uh, ez gáz…!”

Ezek után megpróbálja az elektromos zárlatot felhozni, hogy nagy valószínűséggel ez okozhatta a robbanást….de miért találgat?

Az igazgatónő szeretne rendőrséget, tűzoltóságot vagy katasztrófavédelmet hívni, de Sátán Tamás ódzkodik az ötlettől. Szerinte csak egy jegyzőkönyvet kellene felvenni, mert:

Egy jegyzőkönyvbe azt írunk, amit akarunk!

 

Majd az igazgatónő, mintha érezné, hogy mi történhetett, Olivért is felhozza az érettségi elnöknek, mondván, hogy biztosan egy csínytevés áldozata lett mindenki. Itt pedig Sátán Tamás nagy hárításba kezd és próbálja megvédeni Olivért, majd arra hivatkozik, hogy:

Aki a 999-nél gyakornokoskodik, az mind arany ember!

 

 

Sátán Tamás tudja, hogy Olivér robbantott??
Szerintetek Sátán Tamás tudja, hogy Olivér robbantott?

 

Láttátok már a 132.rész előzetesét, ahol a srácok kérdőre vonják Olivért a tette miatt? Ha nem, akkor itt az alkalom!

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share