Schobert Lara megbukott a töriérettségin?

Rovat

Megosztás

Lara idén májusban kezdte el az érettségit. Rubint Réka még akkoriban elmondta, lányuk magyarból, matekból, töriből, s angol nyelvből emelt szinten fog vizsgázni. Amikor a magyar írásbelinek vége lett, az édesanya büszkén mondta el, lányának mennyire jól sikerült, ám másnaptól kezdve semmit nem tudtunk az ügyről egészen eddig, ugyanis kiderült, valóban megbukott, méghozzá töriből.

A hallgatást egy Facebook csoport törte meg végül, mely tagjai kérdőre vonták a Rossmannt és a Telekomot, amiért egy tanulmányaiban igen gyenge lánnyal reklámozzák magukat, írja a promotions.hu. Majd ezután felvették a kapcsolatot Lara egyik volt osztálytársával, aki végleg pontot tett a dologra.

Valóban megbukott, de történelemből, Julius Ceasert húzta. Igazából a magyar és a civilizáció sem ment neki, ott póttételeket kellett húznia. Magyarból először Vajda Jánost húzta, de ott csak annyit tudott kinyögni, hogy: depressziós költő volt, ezért szomorú verseket írt. Radnótit húzta póttételként, az azért ment neki. A civilizációnál nem tudom, milyen tételeket húzott.

Ti mit gondoltok az ügyről?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta