Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Segítség! A legjobb barátnőm szebb nálam!

Segítség! A legjobb barátnőm szebb nálam!

Ti találkoztatok már a “csúnya barátnő” jelenséggel? Amikor egy csajszi abból nyeri az önbizalmát, hogy folyton a kevésbé szép barátnőivel lóg, ezáltal a fiúk csinibbnek tartják. Olvassátok el a történetemet.

Egy korábbi cikkben írtam arról, hogy volt egy barátnőm, Cili, aki mellett egy nagy nullának éreztem magam. Ezt a sztorit itt érhetitek el!
A rossz barátságunkban fontos szerepet játszott az is, hogy ő mindig tip-top volt. De tényleg. Minden nap smink, frissen mosott haj, puha és szőrtelen bőr, kivágott, szűk ruhák. Amikor végigmentünk az utcán, sok férfi tekintett a mi irányunkba – de ez csak neki szólt. Én ugyanis gyakran szinte úgy hagytam el a házat, ahogy felébredtem. Persze  nem igénytelen módon, csak nem csinosítottam ki magam. Őt sokszor leszólították az utcán, egyszer egy műsorvezető is az egyik rendezvényen, én meg csak álltam és próbáltam úgy tenni, mint akit nem zavar. A bulikban mindenki hozzá ment oda táncolni, én csak a távolból figyeltem, ahogy szinte verekednek érte. Gyakran akart közös képeket, de nem szelfit – csakis egész alakosat. Egymás mellett állt a gyönyörű nő és a túlsúlyos béka. Ha viszont megnézünk mindkettőnkről egy képet, két átlagos lányt látunk. Egyik se csúnya, de nem is kifejezetten szépek. Semmi különleges.

Lehet mondani, hogy mindez csak irigység volt részemről és hogy az összes nálam szebb nő mellett ugyanígy érezném magam, de nem ez a tapasztalatom. Most is van olyan barátnőm, akinek többen udvarolnak, kelendőbb a szórakozóhelyeken, de nem zavar, mégpedig azért, mert ő nem érezteti. Nem kényszerít olyan fotók készítésére, ahol szembetűnő a különbség, mindig mondja, hogy szép vagyok. A Cili-féle lányok viszont mérgezőek. Annyit foglalkoznak a külsejükkel, hogy képesek a barátaikat felhasználni arra, hogy tökéletesnek tűnjenek fel. Erős önbizalomhiányra utal. Míg én ki merek menni az utcára szempillaspirálozás nélkül, ők akkor is a szívükhöz kapnak, ha a szél összefújta a hajukat és aggódva keresnek egy tükröt vagy kirakatüveget, hogy egy negyedórás fésülködésbe kezdjenek. Na, nekik kapóra jönnek a magamfajta emberek. Mindenki őket dicséri, hiszen mellettünk feltűnik az a sok fürdőszobában eltöltött idő. A fiúk talán észre sem vennék őket, de egy picikét is kevésbé szebb barátnő mellett az ő gyönyörűségük 100%-ra emelkedik.

Ha te vagy az a bizonyos “csúnya barátnő”, ezt azért érezheted, mert a BFF-ed kihasznál. Egy olyan barátságban, amiben tudunk örülni a másik sikerének, nincs helye ennek a gondolatnak. Ne hagyd, hogy elvegye az önbizalmadat. Nem neked kell megváltoznod, inkább őt kérdezd meg, mi a véleménye arról, hogy ő a szép a bandában. Ha elfajul a dolog és bánatos leszel, inkább keress olyan barátokat, akik képesek téged ugyanazon a szinten kezelni téged.

Írta: Czár Fruzsina

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share