Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Segítség, lehánytak szex közben!

Segítség, lehánytak szex közben!

Ahogy a hétköznapokon bármikor, úgy szex közben is előfordulhatnak rémesen ciki történetek. Ennek egyik ékes példája lehet, amikor valamelyik félnek hányhatnéka támad.

Lehánytak szex közben
Előfordult már veled szex közbeni hányás?

 

Legnagyobb erre az esély egy átmulatott éjszakán, amikor a kelletténél nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztanak a felek. Az ösztönök beindulnak, de aztán előfurdulhat, hogy a nagy hév közepette kikívánkozik a gyomor tartalma, aminek céltáblája lehet a másik. Bármennyire undorítónak vagy szokatlannak hangzik, egyáltalán nem ritka az ilyesmi, csak kevesen dicsekednek vele. Hogy annak cikibb, aki hány vagy annak, akit telibe talál, az már egy másik kérdés, egy biztos: ritkán hozza izgalomba a feleket.

Előfurdul azonban, hogy mégis. Létezik ugyanis egy jelenség, melynek neve: emetofília. Lényege, hogy a szexuális gerjedelem a hányáshoz kötődik. Azaz az izgatja fel az illetőt, ha ő maga hány, így akár direkt hánytathatja is magát, vagy az, ha valakit hányni lát, esetleg ezt a saját testén is érzi.

Szerencsére meglehetősen ritka jelenség az emetofília, így ha ilyen helyzetbe kerülsz vagy ilyenről hallasz, inkább az alkohol utóhatására kell gondolni.

De hogy kerüld el ezt a rémes helyzetet? Nagyon részegen szexelni eleve nem a legjobb ötlet, hisz alkohol hatására sokszor lankad a teljesítmény, frusztrálóvá válik a helyzet, esetleg eleve olyan partnerrel akadunk össze, akivel pia nélkül sosem tennénk. Ha mindezekről nincs szó, akkor viszont egy dolgot szigorúan kerülj el: a meleg fürdőt. Jól hangzik ugyanis, hogy ágyba bújás előtt felfrissít majd egy kád víz ebben a mámoros állapotban, de hidd el, az eredmény valami egészen más lesz.

 

Kép: pinterest

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share