Selena Gomez gyógyíthatatlan beteg?

Rovat

Megosztás

A sokak által kedvelt énekesnő a napokban egy nagyon komoly műtéten esett át. Sokan nem tudták eddig, de egy komoly betegségben szenved ami többek közt a szívét, tüdejét és veséjét is támadja. De vajon mi ez, és mi lesz vele a jövőben?

Bár megtévesztő lehet, hogy az elmúlt hónapokban kifejezetten aktívnak látszott az énekesnő, számos új dallal és klippel jött ki,  azonban nem minden az, mint aminek látszik. A videoklipeket sokszor hónapokkal előre veszik fel a megjelenéshez képest, a dalok születéséről pedig már nem is beszélve… Így bár az elmúlt időkben sok új tartalom került ki az énekesnőről, ő mégis gyengélkedik.

A fiatal énekesnőről már régebben kiderült, hogy egy nagyon komoly betegsége van, ami a lupus névre hallgat. Ez egy autoimmun betegség, ami azt jelenti, hogy a szervezete bizonyos elemei saját maguk ellen fordulnak, gyakorlatilag roncsolva, leépítve önmagukat. Legfőképpen a fentebb említett szervekre, a szívre, a tüdőre, a vesére veszélyes. Selena állapota pedig az utóbbi időben már olyan szinten megromlott, hogy sürgős beavatkozásra volt szüksége.

Milyen is egy legjobb barát?

Sokan felteszik ezt a kérdést magukban, jellemzően tini korban, de igazából bármikor felmerülhet. Mitől legjobb a legjobb? Mert segít minket? Mert meghallgat, ha baj van? Talán sokaknál ebben kimerül ez a fogalom, ám Selenának igaz legjobb barátja van: neki adta saját veséjét, hogy az énekesnő tovább élhesse olyan formában az életét, mint eddig tehette. Na, ezt nevezzük mi igazi legjobb barátságnak.

Selena hihetetlenül hálás a történtekért, ezt Instagram posztjában is kifejezte, ahol többek közt a műtét utáni hegéről is közzétett fényképet, valamint a fentebb látható közös képet is kitette barátnőjével, akinek tényleg sokat köszönhet.

Az énekesnőnek mielőbbi felépülést kívánunk!

Te vállalkoznál egy ilyen műtétre a legjobb barátodért? Szavazz!

Selena Gomez barátnője veséjével él
Te vállalkoznál egy ilyen beavatkozó műtétre a legjobb barátod egészségéért?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,674RajongóLike
179,616KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta