Senki sem unatkozott a Szerelempartyn!

Rovat

Megosztás

Február 14-én mindig idegesek a szerelmesek, hogy vajon tetszik-e az ajándék a másiknak, nem unatkozik-e mellette az imádott személy és, hogy vajon elég szép-e ahhoz, hogy mindkettőjüknek felejthetetlen maradjon ez a nap. Nos, aki velünk szórakozott a Középsuli Szerelemparty-n, az garantáltan nem felejti el ezt a napot soha!

Sok színes, leginkább piros programmal várta a középsuli a szerelmeseket, azokat, akik koncertezni szerettek volna, vagy csak szeretik a csinos újságírókat és a szép ruhákat.

Csak 6 órakor indult a party, de a házasodni vágyók máris sorakoztak a szerelemangyalok kíséretében a pap előtt. Akik nem voltak biztosak a szerelmüket illetően, azoknak pszichológusok segítettek tanácsaikkal és szerelmi teszttel, így mindenki könnyebben megismerkedett párjával vagy leendő párjával.

A party a szerelem jegyében született, készült és zajlott, így, amit a Középsuli összekötött, azt 24 óráig senki sem választhatta szét.

Szabyest koncertjét is egy esküvő követte, majd a Children of Distance megtáncoltatott Mindenkit. Az este az újságírók nagyszabású divatbemutatójával folytatódott, amelyen gyönyörű alkalmi ruhákat és elegáns hétköznapi ruhákat mutattak be a lányok, akik egész nap lelkesen készültek a party-ra.

A vállalkozó kedvű közönség játékokon vehetett részt az értékes nyereményekért a buli teljes ideje alatt. Sokan lettek szerelmes kis plüssök tulajdonosai, de akinek ez sem volt elég, az az újságírókkal táncolta végig a Mary PopKids zenekar fergeteges koncertjét.

Haverok, buli, középsuli! 🙂

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta